Mutare-surpriză la Kanal D. Teo Trandafir revine la TV cu un show matinal de weekend

Dă şi tu share articolului

În această toamnă, Kanal D a planificat un program atractiv, cu toate vedetele canalului având un loc asigurat.
Dan Negru lucrează la o nouă emisiune, iar Teo Trandafir revine pe micul ecran.
Nu vor lipsi nici emisiuni sau filme turcești cunoscute.

Teo va reveni în atenția publicului în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, începând cu 27 august.
Noul mix de conținut al emisiunii Teo Show va fi un amestec puternic de comentarii pertinente, interviuri pertinente cu personalități din diverse domenii de activitate și o mare doză de amuzament.

Teo va ilumina o varietate de fațete ale vieții de zi cu zi, aducând în același timp bucurie în casele oamenilor și motivându-i pe cei care se uită pe micile ecrane să își trăiască admirabil viața alături de prieteni și familie.
citește un comunicat al postului.

Începând cu luna iunie, emisiunea “Teo Show”, care era difuzată de luni până vineri, de la 15.00 la 17.00, a fost scoasă din grila Kanal D, iar vedeta acesteia și-a luat un concediu prelungit.

În același timp, Dan Negru va fi gazda unei producții inedite la Kanal D, care îmbină divertismentul și cultura populară. „Tu urmezi!“ este un show menit să exerseze inteligenţa românilor, dar şi să relaxeze şi să bucure privitorii cu o serie de surprize, de la invitaţi celebri, la personaje inedite şi nelipsita tensiune specifică unei astfel de producţii. Totodată, quiz show-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ revine cu un nou sezon din 31 august.

„40 de întrebări cu Denise Rifai“, „Asta-i România! “, „ROventura“, „Casa iubirii“ şi „Se strigă darul“ sunt alte producţii din grila de toamnă a televiziunii, la fel şi serialele turceşti de succes precum “Infidelul“ şi „Aripi frânte“.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment