Mercedes-Benz S Class – Definiţia luxului şi a eleganţei

Dă şi tu share articolului

Mercedes-Benz S Class – Definiţia luxului şi a eleganţei

Mercedes Benz S Class cuprinde trei versiuni: limuzină, coupé şi cabriolet. Mercedes S Class este o limuzină de lux produsă de compania germană Mercedes Benz. Această maşină imbină siguranţă maximă, confort şi conectivitate, toate împreună definesc acest sedan de lux. Mercedes S Class dispune de un interior de calitate super premium către luxury precum şi o sumedenie de dotări opţionale care pot fi configurate.

Versiunea Sedan a autoturismului din gama luxury Mercedes S Class este oferit în trei versiuni normală şi long şi Maybach.
Mercedes S Class este oferit și în versiunea lungă oferă mai mult spaţiu cu până la 10 cm în spate pentru pasageri faţă de versiuean iniţială.
Clasa S oferă un confort de vis faţă de precedenta versiune. Inginerii de la Mercedes dezvoltă noi tehnologii an de an dezvoltând şi mai mult această maşină.
Transmisia excelentă produsă de producătorul german 7G Tronic este de-a dreptul senzaţională. Schimburile de viteze care se realizează în mod automat sunt foarte line. Evident vorbim de autovehicule complet noi care nu au fost rulate.
Mercedes-Benz oferă până la 16 culori de tapiţerie de piele Alcantara.

Mașina are aproape 500 de LED-uri  Dintre toate acestea 56 de LED-uri sunt folosite pentru blocurile optice iar 35 pentru stop-uri

Vorbind despre sistemele de siguranță. Mercedes S Class dispune de foarte multe sisteme de siguranță ce includi camere video, senzori radar și camere ce formează o imagine completă a mașini la 360 de grade. Cu această funcție poți vedea exact mașina cum este poziționată într-un anumit perimetru. de asemenea mașina este capabilă să detecteze posibilele pericole ce pot fi pe drum.
Mai mult decât atâât, noul S-Class este primnul autovehicul din lume ce poate detecta neregularitățile șoselei prin intermediul camerei 3D. Camerele 3d tirmit informații către computerul de bord iar în funcție de denivelările drumului suspensia se modifică instantaneu astfel încât toți cei aflați la interior să călătorească cât mai confortabil.
Cei doi pasageri din spate au centuri de siguranță gonflabile. Astfel că, în cauzl unui impact, centurile se umfă pentru a reduce șei mai mult riscul de apariție al rănilor de la nivelul toracelui.
La interior volanul este în două spițe elegant și cât mai simplu fără butoane. Acest lucru îi conferă eleganță, rafinament.
La interior putem găsi două ecrane TFT cu diagnală de 12,3 inci. Pe aceste ecran apar toate setările autovehicului cât și navigația
Mai jos puteți găsi motorizările și prețurile aferente acestora pentru S Class.

 Benzină
 • Preţul de plecare pentru un Mercedes Bens S Class este de 88.964,40 Euro, motor V6 de 306 cai putere pe benzină Iar acesta reuseşte să scoată un consum de 6,0 – 7,0 l/100 km. Neaşteptat de bun, dar numai prin utilizarea modului eco şi transmisie 7G Tronic automată
 • Versiunea Long este oferită la un preţ de 94.973,90 Euro, motor în 6 cilindri V6 având un consum de 6,0 – 7,0 l/100 km plus 7G Tronic automată
Mercedes Benz S Class Maybach este fără îndoială vârful de top al celor de la Mercedes. Nu poţi alege ceva mai sus de aşa, decât dacă te vei orienta la maşinile foarte scumpe precum Rolls Royce, Bentley etc.
 • Aşadar preţul pentru un Mercedes S Class Maybach este de 133.416,85 Euro cu motor V8 de 455 CP şi transmisie 7G Tronic automată. Iar consumul pentru această versiune este de 8,9 l/100 km. Evcident vorbim de un motor benzină. Chiar şi aşa este surprinzător faptul că acesta reuşeşte să facă consumuri neaşteptat de bune.
Diesel
 • Mercedes Benz S Class are un preţ ceva mai mic cu 3000 de euro faţă de versiunea pe benzină, iar acest lucru surprinde întrucât vorbim de un motor Diesel. Motoarele Diesel (cu aprindere prin compresie) sunt mai scumpe faţă de cele be benzină cu aprindere prin scânteie. Prin urmare pentru versiunea normală a lui S Class preţul este de 88.012,40 Euro
 • Surprinzător este faptul că nu există o versiune pe motorină – Diesel pentru Mercedes-Benz Maybach.
 Hibrid
 • Şi compania Mercedes-Benz s-a reprofialt de ceva timp pe hibride. Astfel, Mercedes S Class poate fi achiziţionat şi în verisunea Hibrid. Versiunea Hibrid dispune de 245 + 85 kW (333 + 116 CP) şi un motor în 6 cilindri V6. Consumul este de 2,8 l/100 km iar pentru motorul electric 15,5 kWh/100 km
Mercedes-Benz rămâne un competitor puternic pentru BMW Seria 7 şi Audi A8. Mașina de față este foarte apropiată de perfecțiune din toate punctele de vedere. Mercedes S Class îți oferă senzații deosebite atât ca șofer cât și ca pasager.
Așadar un super car din toate punctele de vedere. O mașină extrem de rafinată. Mercedes nu a excelenat niciodată la capitolul sportivitate bazându-se doar pe confort și eleganță. Mercedes S Class este un statement, o declarație. Este adevărat că această mașină îți completează identitatea.s
Și după cum spune chiar compania Mercedes-Benz. Însuși numele exprimă exclusivitate.

Dacă v-a plăcut articolul daţi un share şi un like pe butoanele de mai jos

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

6 Thoughts to “Mercedes-Benz S Class – Definiţia luxului şi a eleganţei”

 1. Imi place Mercedesul, dar ca femeie as merge pe o Skoda Fabia.

 2. Anonim

  Mai bine dacă ai merge pe Skoda Octavia. Arată foarte bine e şi mai spaţioasă mai mare faţă de Fabia.

 3. Vrand-nevrand am tras cu ochiu la comentariile anterioare, si da, subscriu, o Skoda Octavia e mai incapatoare. NU stiu ce sa zic insa de facelift-ul pe care l-au facut acestei masini, sunt usor dezamagita, mi se pare ca arata mult mai bine inainte. Si culmea, in reprezentante nici nu prea mai gasesti varianta de Octavia de dinainte de Facelift, cred ca se pregateste linia de productie pentru un nou model si se produce doar Facelift acum pana se inlocuieste de tot.
  Revenind la Mercedes, nu pot spune ca ma atrage, nu am fost niciodata o fana a brandului, INSA masinile sunt extraordinar de luxoase si elegante. Adevarate bijuterii. Eu sunt mai mult fana masinilor mici, sport, rapide. Daca ar fi totusi sa ma uit dupa o masina eleganta, as alege un Audi A7 :)) (stiu, nu am deloc vise ieftine) ahahaha!
  PS: vezi ca ti-a scapat "c"-ul de la "coupe" in prima fraza la inceput.

  1. Da foarte corecte afirmații. Referitor la Skoda. Skodei Octavia i s-a făcut un facelift înspirat mult de la Audi A4 și A6 modele mai vechi, deoarece că fac parte din același grup. Faruri pătrățoase și blcuri optice pe spate la fel. Înainte farurile erau diferite se prelungeau până spre aripi. Probabil au fost multe critici ale clienților cu privire la modul cum arăta înainte de facelift, fiind total dezgustați. De aceea Volkswagen Group a ținut cont de toate aceste nemulțumiri și a redesenat-o. Este o diferență capitală față de modelul anterior până în 2013. Mie îmi plac sedan-urile. Nu m-aș vedea niciodată conducând un break, mașină sport, coupe, sau o mașină din clasa mini sau cum e VW Golf.
   Și mulțumesc pentru vigilență Gianina. Am modificat în text.

 4. am avensis si imi place mult.

 5. Iubitul meu isi doreste un Mercedes! 😀 Eu personal, prefer masinile mai micute, sa ma pot descurca mai bine in Bucurestiul acesta minunat! 😀

Leave a Comment