Mercedes – Benz cu avans zero, în România: ce este leasingul operațional, rate fără dobândă

Dă şi tu share articolului

Programul de leasing operațional a început, potrivit Mercedes-Benz România și Mercedes-Benz Financial Services România.

Aceasta este o alternativă de finanțare pentru consumatorii care doresc să conducă un autovehicul Mercedes-Benz, fără angajamentul pe care îl implică de obicei titlul de proprietate și cu o rată lunară fixă și redusă.

Alternativa
Alternativa de leasing operațional se adresează atât clienților persoane juridice, cât și persoanelor fizice, și oferă o serie de beneficii:

Accesibilitate datorită avansului 0% și tarifului lunar mai mic;
Alegeri flexibile – clienții pot alege perioada de închiriere sau kilometrajul pentru care doresc să folosească autovehiculul și serviciile de inclus în chiria lunară;
Proces contabil simplificat pentru persoanele juridice, întrucât amortizarea și devalorizarea autovehiculului rămân în responsabilitatea companiei de leasing;
Multiple avantaje fiscale pentru persoane juridice – deductibilitate fiscală de până la 100% în funcție de tipul de utilizare, conform Codului Fiscal, și grad de îndatorare îmbunătățit pentru clienți, întrucât mașina nu este înregistrată ca mijloc fix (activ) în bilanţul clientului;
Previzibilitatea și ușurința planificării – risc de revânzare 0 (zero), planificare ușoară a costurilor și reînnoire mai rapidă a vehiculului;
Servicii incluse în rata de leasing, în ceea ce privește înmatricularea vehiculului, asigurarea CASCO, contribuția anuală la impozitul de stat și taxa rutieră. Opțional, rata lunară a contractului de leasing operațional poate include și întreținerea vehiculului, taxa de administrare, asigurarea RCA și gestionarea anvelopelor de iarnă/vară.

Leasing operațional

Următoarele autovehicule sunt toate accesibile instantaneu ca parte a soluției de leasing operațional Mercedes-Benz: CLA Coupé, GLE SUV, GLE Coupé, GLC SUV, GLC Coupé, GLA, GLB, Clasa C și Clasa S în versiune extinsă.

“Suntem bucuroși să introducem opțiunea de leasing operațional în România, deoarece acest proiect este încă o ilustrare a trecerii de la o noțiune tradițională de lux la o interpretare modernă care pune accentul pe elemente precum accesibilitatea și atractivitatea.
Suntem în continuare dedicați obiectivului de a spori legătura emoțională pe termen lung cu Mercedes-Benz, iar această soluție reprezintă un progres în găsirea de noi metode de a transpune dorințele clienților în soluții utile și de ultimă generație.

Promovăm un mijloc flexibil de finanțare pe termen fix pentru o mașină de înaltă performanță cu opțiunea de leasing operațional, reinventând experiența de condus Mercedes-Benz și oferind trăsături distinctive pe care le puteți vedea, simți și aprecia.
Potrivit Amandei Zhang, CEO al Mercedes-Benz România, “eliminăm provocările asociate proprietății cu titlu de proprietate pentru a le oferi clienților noștri liniște sufletească, oferind în același timp o experiență modernă, simplă, dar de cea mai bună calitate. Acum se pot bucura de propriul Mercedes-Benz în cel mai simplu mod posibil.

O experiență de condus extraordinară poate fi egalată doar de o experiență de utilizare la fel de bună, potrivit Mercedes-Benz.
Dedicăm aceeași atenție și muncă la dezvoltarea soluțiilor noastre de finanțare ca și la producerea automobilelor.
O altă metodă ușoară de a-i introduce pe consumatorii noștri în lumea Mercedes-Benz este prin opțiunea noastră de leasing operațional.
Având în vedere nevoile consumatorilor și un proces simplificat, am construit accesul simplu pe care îl oferim ca un avantaj distinct.
Angajamentul zero se traduce printr-un element care nu grevează bilanțul, ceea ce reprezintă un beneficiu semnificativ, în special pentru întreprinderi.

Piața se schimbă

“Este evident că piața evoluează, cu o trecere de la “proprietate” la “utilizare”.
Clienții sunt la curent cu cele mai moderne, opulente și inovatoare modele Mercedes-Benz datorită planificării simple a costurilor, serviciilor integrate și încheierii directe a contractelor. Clienții se pot bucura pe deplin de experiența de conducere a mașinilor noastre și oferă oportunități de schimb mai rapide cu noile modele.
Cea mai bună experiență a clienților este ceea ce ne străduim să realizăm.
Prin intermediul acestui produs, le demonstrăm clienților noștri cât de simplu și convenabil este să acceseze luxul modern oferit de Mercedes-Benz și să transforme un vis în realitate”, a declarat Pawel Paluba, CEO pe țară al Mercedes-Benz Financial Services.

Accesarea unui leasing operațional aduce beneficii clienților corporativi/corporativi prin creșterea efectului de levier și prin facilitarea obținerii aprobării pentru alte tipuri de finanțare, în timp ce clienții corporativi și individuali beneficiază de avansul de 0% (prima rată lunară), care le servește drept poartă de acces.
În plus, costul lunar este determinat de discrepanța dintre valoarea de pornire a vehiculului și valoarea reziduală anticipată a acestuia la sfârșitul contractului.
Ca urmare, valoarea este rambursată doar parțial, ceea ce scade rata lunară.

Cererea trebuie depusă prin intermediul unui formular special găsit pe site-ul Mercedes-Benz, unde consumatorul își poate alege modelul preferat și partenerul de vânzări autorizat. Accesarea leasingului operațional este un proces relativ simplu.

După aceea, un vânzător Mercedes-Benz va lua legătura cu posibilul client în termen de 24 de ore.

Clientul va returna mașina aceluiași dealer Mercedes-Benz care a livrat-o prima dată la încheierea leasingului operațional și poate începe să folosească noul său Mercedes-Benz prin intermediul programului de loialitate Mercedes-Benz, care este activat înainte de expirarea leasingului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment