Localizare telefon mobil inchis. Cum sa gasesti un dispozitiv furat sau pierdut

Dă şi tu share articolului

Localizarea unui smartphone inchis.
Fără telefonul mobil, viața noastră ar fi mult mai dificilă din mai multe puncte de vedere.
Chiar dacă scopul ultimei generații de telefoane inteligente a fost inițial doar acela de a ne ușura conversația, audiția sau trimiterea de mesaje între noi, acestea sunt acum atât de la îndemână încât cu greu știm cum să funcționăm fără ele.
Ne temem atunci când nu le mai avem la îndemână sau pierdem urma locului unde le punem, deoarece ne simțim atât de groaznic fără ele.

Cum sa faci o localizare a unui telefon mobil inchis. Pierdut sau furat

Dacă v-ați rătăcit telefonul, puteți încerca să sunați de la un alt număr în speranța că cineva va răspunde și vă va ajuta să îl recuperați.
Cu toate acestea, dacă v-a fost luat, cel mai probabil hoții l-au încuiat deja, astfel încât să nu poată fi găsit.
Următoarele sugestii vă pot ajuta să vă recuperați telefonul în aceste circumstanțe, atunci când acesta este blocat din diverse motive. Acest lucru se poate întâmpla, de asemenea, dacă bateria este complet descărcată.

localizarea unui dispozitiv mobil blocat.
Motorul de căutare vă va ajuta să vă recuperați dispozitivul dacă aveți un telefon Android și l-ați configurat cu un cont Google. Pentru asta e indicat sa ai mereu activata locatia. Astfel, ce iti spun eu acum…nu se poate intampla.

Să presupunem însă că, după activarea locației, nu reușiți să ajungeți la telefon și că acesta este deconectat atunci când sunați de la un alt număr.
Tot ce trebuie să faceți pentru a vă găsi telefonul este să accesați google.com/android/find, să introduceți informațiile din contul Google – adresa de e-mail și parola – și telefonul vă va apărea în locul în care a fost deschis ultima dată.
Trebuie să mai parcurgeți încă un pas, alegeți dispozitivul pierdut, dacă folosiți același cont Google pe mai multe dispozitive.
Din acest motiv, este util să învățați cum să localizați un telefon mobil blocat.

Cu toate acestea, dacă dețineți un iPhone, lucrurile devin puțin mai complicate, deoarece totul depinde de modul în care a fost configurat dispozitivul, precum și de sistemul de operare pe care îl utilizați.
Dacă dețineți un alt dispozitiv Apple, puteți utiliza aplicația Find My iPhone pentru a vedea o hartă care arată locația exactă a telefonului dvs. prin simpla introducere a informațiilor dvs.

Alte programe, precum Gadget Track, iLocalis, GPS TRACKER, GPS Tracks, iHound, Phone Tracker for iPhones sau iCaughtU funcționează într-un mod similar.

Lucrurile sunt considerabil mai simple dacă aveți acces la cel mai nou sistem de operare.
Deoarece telefonul va continua să emită semnale Bluetooth chiar și atunci când este oprit, îl puteți urmări în timp real.

Așadar, nu veți avea prea multe probleme în a ajunge la telefon și a-l recupera.
Nu este atât de simplu dacă nu vă interesează să țineți pasul cu tehnologia, dacă aveți un sistem de operare puțin mai vechi și dacă dețineți un iPhone.
În această situație, nu veți putea să vă urmăriți telefonul în timp real, dar veți putea verifica unde a fost înregistrat ultima dată.

În plus, trebuie să vă informez că, la fel ca în cazul telefonului dumneavoastră, puteți căuta telefonul mobil pe orice computer, inclusiv pe PC-uri care nu sunt Apple.
Pentru a realiza acest lucru, trebuie să introduceți ID-ul telefonului dvs. la iCloud.com/find.

Trebuie să alegeți toate dispozitivele în etapa următoare pentru a vă localiza dispozitivul fără probleme.

Cunoașterea codului IMEI vă va ajuta să vă găsiți telefonul în cazul în care acesta nu are funcționalitate GPS.
Dacă nu ați înregistrat aceste informații în altă parte, trebuie să știți că ele pot fi găsite pe cutia în care a venit echipamentul dvs. și pe factura pe care v-a furnizat-o vânzătorul.

În sensul că nu puteți localiza singur dispozitivul cu ajutorul acestor informații, ci doar poliția vă poate ajuta; de fapt, acest lucru nu depinde de dumneavoastră, ci de autorități.
Pentru a face acest lucru, trebuie să înregistrați furtul sau pierderea, să furnizați dovezi că telefonul vă aparține și să solicitați acordul unui judecător.
În plus, trebuie să știți că operatorul de telefonie vă poate dezactiva dispozitivul pe baza acestui cod IMEI, făcând imposibilă recuperarea acestuia de către proprietarul telefonului mobil.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment