Instagram va verifica vârsta reală a utilizatorilor cu ajutorul selfie-urilor video

Dă şi tu share articolului

Instagram experimentează noi modalități de a verifica vârsta utilizatorilor pentru a respecta politicile platformei.
Potrivit BBC, aplicația este deținută de Meta și folosește tehnologii de analiză a feței pentru a evalua selfie-urile video.

Schimbându-și data nașterii, unii utilizatori de Instagram încearcă să ocolească restricția de vârstă, părând a fi mai în vârstă de 18 ani.

Cu toate acestea, adolescenții americani care îl folosesc vor avea acum trei opțiuni pentru a-și dovedi vârsta: sa incarce un act de identitate cu fotografie, să ceară garanția de la trei utilizatori adulți sau să facă un selfie video.

Prin urmare, platforma de socializare își propune să ofere adolescenților o „experiență adecvată vârstei” pe Instagram.

În ceea ce privește securitatea adolescenților și adolescenților care folosesc platformele Meta, compania a fost deja sub criză.

La începutul acestei luni, părinții au primit noi instrumente pentru a-i ajuta să monitorizeze utilizarea Instagram de către copiii lor.
Acum își pot restricționa timpul pe care îl folosesc copiii lor și pot vedea detalii despre toate activitățile lor online.

Adolescenții care examinează frecvent aceleași subiecte pe pagina de explorare a Instagram vor fi, de asemenea, „îndemnați” să se uite la alt conținut și, dacă petrec prea mult timp pe site, vor fi îndemnați să „facă o pauză”.

Sistemele digitale, precum aplicațiile de banking online, folosesc din ce în ce mai mult selfie-uri pentru a confirma identitățile sau vârstele utilizatorilor.

Selfie-urile sunt acum folosite de utilizatorii Instagram ale căror conturi sunt blocate pentru a-și dovedi identitatea.

Yoti, o companie britanică care oferă servicii de identitate digitală, a făcut echipă cu Meta pentru a-și folosi tehnologia pentru a îmbătrâni oamenii, examinându-le chipul și alte trăsături faciale.

Odată ce vârsta unui utilizator a fost verificată, ambele companii, potrivit Meta, vor elimina fotografiile si filmarile video stocate.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment