Informația dimineții de la Digi RCS RDS: schimbarea care îți face viața mai ușoară

Dă şi tu share articolului

Digi RCS RDS are vești bune atât pentru clienții săi, cât și pentru cei care vor putea accesa în curând bazele de date ale acestora.

În special, afacerea avansează din punct de vedere tehnologic prin introducerea ideii de eSim.

Ce prespune această schimbare venită de la Digi RCS RDS și cum te va ajuta, în viitor

Pentru cei care nu știu, un eSim este un card virtual.
În esență, acesta va lua locul stresului asociat cu cardurile reale, în special în perioadele de necesitate, când acestea se demagnetizează inevitabil și trebuie înlocuite.

Prin urmare, deoarece cardul dvs. nu va mai exista fizic pe telefon, ci va apărea în schimb într-o formă virtuală, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la această problemă pe viitor.

Potrivit unui anunț al Digi RCS RDS, noul upgrade va debuta alături de pachetele sale mobile.
Acest beneficiu va fi accesibil tuturor utilizatorilor de telefoane compatibile, fără povara unei cartele fizice.

Deoarece cardul eSim nu se poate deteriora fizic, acesta este practic indestructibil, dar este, de asemenea, considerabil mai simplu de configurat pe un nou dispozitiv.

Clienții care doresc o astfel de cartelă virtuală o pot activa fie personal, cu personalul corporației, fie online, fără a se deplasa la magazinul cel mai apropiat de ei.

Pentru a o construi și activa, utilizatorii care au un telefon compatibil și doresc această opțiune trebuie mai întâi să scaneze un cod QR pe care îl primesc.

Tot ce mai rămâne de făcut după finalizarea acestor proceduri este să confirmați că VoLTE și VoWiFi sunt activate pentru noul profil de cartelă eSIM.

Trebuie să știi că, deși primul eSIM este oferit gratuit, trecerea la o altă cartelă digitală te va costa 5 lei.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment