Incarcare rapida telefon. Cum sa incarci bateria in mai putin de o ora!

Dă şi tu share articolului

reîncărcare rapidă a telefonului
dacă doriți să vă încărcați rapid telefonul.
Împreună, vom găsi o modalitate de a vă încărca telefonul mai rapid.
Puteți folosi câteva mici trucuri pentru a vă încărca telefonul în mai puțin de o oră. Trebuie să fiți atenți la următoarele!

Reîncărcare rapidă a telefonului

Cele mai bune modalități de a vă încărca telefonul în mai puțin de o oră vă sunt dezvăluite aici.
Ce trebuie să înțelegeți pentru a vă folosi dispozitivul.
Poți folosi aceste tehnici atât pe un telefon cu iOS, cât și pe unul cu Android, nu face nicio diferență.

Trebuie să știi că un smartphone consumă multă energie chiar și atunci când este inactiv, deoarece toate aplicațiile instalate utilizează continuu energie.
inclusiv Wi-Fi, SMS-urile și apelurile telefonice.

Prin urmare, este indicat să treceți în modul avion, care este setarea pe care o alegeți atunci când zburați și care deconectează telefonul de la rețea, pentru a vă încărca rapid telefonul. Telefonul se va încărca cu 25% mai repede, dar nu veți putea primi mesaje sau apeluri.

A doua tehnică este oprirea totală a telefonului, ceea ce asigură că toate aplicațiile sunt închise și că nu există alți consumatori de energie.
chiar dacă nu o sa stae inchis.

Acum că am stabilit cea mai rapidă modalitate de a vă încărca telefonul, ar trebui să știți ce trebuie să folosiți: portul USB sau ștecherul?

Folosiți priza pentru a vă încărca rapid telefonul, deoarece are mai multă putere decât un laptop sau un încărcător de mașină.
Desigur, nu credem că are sens să vă sfătuim să nu folosiți un încărcător aftermarket obținut de la un comerciant arbitrar în favoarea încărcătorului original al telefonului.

Vă sugerăm să folosiți un powerbank sau o baterie mobilă pe care o puteți cumpăra din orice magazin specializat, atunci când nu vă aflați în apropierea unei prize.
Dacă vorbim de o baterie cu o capacitate de peste 10.000 mAh, avantajul este că o poți transporta oriunde te duci și îți poți încărca telefonul de mai multe ori.

Desigur, mai adăugăm un sfat: evită să lași telefonul la soare în timp ce se încarcă.
Atunci când bateria este încărcată, aceasta produce deja căldură; dacă este expusă și la soare, temperatura va crește și mai mult.
Principalul inamic al bateriei este căldura, prin urmare, încărcarea telefonului la soare îi poate scurta durata de viață.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment