Glovo a depășit 50.000 de abonați Glovo Prime, serviciul care oferă livrări nelimitate în România

Dă şi tu share articolului

Daca pana acum multi erau reticenti la aceset serviciu Prime. iata ca situatia intre timp s-a schimbat radical.

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume în diferite categorii de distribuție, a ajuns la 50.000 de abonați la serviciile Prime la aproximativ un an de la lansarea pe piața din România. În prezent, aproximativ 25% din toate comenzile înregistrate la Glovo sunt efectuate prin intermediul Prime.

Majoritatea (60%) dintre utilizatorii Glovo Prime provin din București, cea mai mare valoare a comenzii pentru acest serviciu fiind de 3.200 de clienți, care include peste 300 de produse.

Cu excepția Bucureștiului, orașele cu cel mai mare număr de clienți care utilizează servicii de livrare nelimitate sunt Cluj (12%) și Timișoara (1%).
Două treimi din persoanele care utilizează această comandă de servicii de la restaurantele afiliate Glovo, iar numărul comenzilor de cumpărături este în creștere. Majoritatea comenzilor înregistrate de Glovo Prime sunt plasate între orele 12:00 și 13:00 (aproximativ 20%).


Produsele recomandate de majoritatea utilizatorilor Glovo Prime sunt Aqua Carpatica 2 litri de apă simplă, 60 g sandwich Kaiser Lorraine și McPuișor ™.
Cea mai mare valoare pentru comenzile de către utilizatorii serviciului Prime este de 3.200 clienți potențiali, care include peste 300 de produse Kaufland. Acesta a fost urmat de o comandă pentru 2300 de exemplare de la Hanul Berarilor.

Glovo Prime a fost anul trecut în iunie 2020. Glovo prime oferă livrare nelimitată utilizatorilor pe baza unui abonament lunar de doar 9,99 clienți potențiali (gratuit pentru prima lună) disponibil în 42 de orașe din țările în care activează afacerea. Este un serviciu care oferă. În plus, utilizatorii Glovo Prime vor beneficia de promoții exclusive pe tot parcursul anului.

Această intrare se aplică comenzilor cu minimum 45 de clienți potențiali la restaurante și magazine partenere, precum și achizițiilor cu minim 65 clienți potențiali la supermarketuri.

Lansat în iunie 2020, Glovo Prime este un serviciu care oferă livrare nelimitată utilizatorilor printr-un abonament de doar 9.99 LEI. Prima lună este gratis. Acesta este disponibil în 42 de orașe din țările în care compania operează servicii de livrare.

În plus, utilizatorii Glovo Prime vor beneficia de promoții exclusive pe tot parcursul anului. Aceast abonament se aplică comenzilor cu minimum 45 de clienți potențiali la restaurante și magazine partenere și achizițiilor cu cel puțin 65 de clienți potențiali la supermarketuri.

Glovo Prime nu acoperă livrarea comenzilor în secțiunea „Orice” sau „Curier expres”. Valabilitatea acestuia este lunară și începe exclusiv cu un abonament din momentul plății pentru luna respectivă până în aceeași zi a lunii următoare. Acesta va fi actualizat automat.

Glovo se află pe piața românească de peste trei ani, timp în care au fost livrate peste 70 de milioane de produse de aproximativ 28.000 de curieri livratori înregistrati în București și în tara.

Glovo este o aplicație de livrare din mai multe categorii și este una dintre cele mai mari platforme de distribuție din lume. Fondată la Barcelona în 2015, compania își desfășoară activitatea în sud-vestul Europei, Europa de Est și Africa subsahariană. Cu această aplicație, utilizatorii pot cumpăra, ridica și expedia produse în orice moment în orașul lor.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment