Facebook Messenger va permite în curând stergerea mesajelor.

Dă şi tu share articolului

Cu toții ne am  fi dorit ca atunci când scriem un mesaj greșit într-o altă fereastră sau pur și simplu dorim să ștergem un mesaj mult mai repede până ca te altă persoană să îl vadă. Acest lucru nu a fost posibil până acum.  Probabil că Facebook a făcut intenționat asta, dar şi acum e bine că vom putea folosi această funcţie.

Compania Facebook a anunțat că Facebook Messenger în va avea în curând o opțiune care va permite utilizatorilor să șteargă un mesaj trimis. Practic în 10 minute de la momentul la care ai apăsat butonul “send” mesajul va fi șters la cealaltă persoană în cutia poștală.
Este lăudabilă această opțiune care își va face apariția în Facebook Messenger. De foarte mult timp așteptam să existe acest lucru dar nu numai în Facebook Messenger și în alte aplicații de mesagerie cum ar fi whatsApp. WhatsApp deja există această opțiune de anul trecut.
Dar întorcând bune la Facebook Messenger, fiecare trimis o fotografie sau un fișier sau un mesaj acestea vor fi sterse atât de la tine dar și de la persoana cealaltă atunci când vei apăsa butonul delete.
Din păcate așa cum spuneam și la începutul acestui articol în prezent da șterge dar orice mesaj șters de către Tine va fi șters doar din căsuța poștală din inbox-ul tău nu și cele la prietenului tau.
Imaginați-va ca vorbiti cu mai mulți prieteni pe Facebook Messenger, și din greșeală trimiteți un mesaj în fereastra greșită altui prieten. Aveți posibilitatea de a șterge pe loc foarte rapid acest mesaj dacă sunteți iuti de mână fără ca prietenul dumneavoastră să fi văzut mesajul care la trimis în mod eronat și care nu doriți să apară în inbox ului, aveți posibilitatea de a Șterge mesajul atât de la dumneavoastră că și de la cealaltă persoană
În prezent există opțiunea de ștergere a mesajelor pe WhatsApp aceasta a fost introdusă în luna octombrie a anului trecut. Pe WhatsApp pot fi șterse interval de 7 minute de la data trimiterii. Dar în noua versiune pe WhatsApp se pot șterge mesajele trimise În maxim o oră opt minute și 16 secunde de la data trimiterii.
Dați și voi un share și un like acestui articol

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment