eMAG mai scoate un jucător de pe piață: Platforma EuceMănânc devine Tazz by Emag.

Dă şi tu share articolului

Platoforma pentru a comanda mâncare EuCeMănânc se află pe piață de ceva vreme. Dar acum își schimbă numele în Tazz by eMAG și extinde gama de produse pe care le livrează acasă.


În contextul actual, în care trebuie să facem față pandemiei prin distanțare socială, serviciile de livrare sunt mai utile ca niciodată. Nu degeaba comenzile de mâncare au crescut pe vremea pandemiei cu 50%.


EuCeMănânc este o platformă populară de livrare de mâncare și se află la concurență cu Uber Eats, Glovo, TakeAway și Foodpanda. În toamna lui 2019, eMAG a intrat în acționariatul companiei și a ajuns să controleze 54% din aceasta. Acum, platforma își schimbă denumirea și își extinde și portofoliul de servicii oferite.


Astfel, EuCeMănânc devine Tazz by eMAG și trece astfel într-o nouă etapă. Livrează acum atât mâncare gătită și alimente, dar și alte produse pentru case și nu în ultimul rând electronice și electrocasnice din showroom-urile emag. În funcție de locația ta poți comanda orice produs din showroom-ul emag aflat în apropiere de locația ta cu livrare în 2 ore.

Platforma „reprezintă o soluţie integrată pentru livrare ultra-rapidă de mâncare gătită, alimente, bunuri de larg consum şi orice alte produse utile din ofertele eMAG, Mega Image, Sensiblu, Dr.Max sau DM”, afirmă Alin Serban, CEO Tazz by eMAG.


Serviciul este disponibil în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploieşti, Sibiu, Deva, Brăila, Galaţi, Alba Iulia, Craiova și Piteşti.


Serviciile de pe platformă au fost extinse inclusiv pentru livrarea de produse din magazinele Mega Image. Momentan, opțiunea nu este disponibilă doar în sectorul 1 din Bucureşti, Timişoara și Cluj-Napoca.

„Echipa EuCeMănânc s-a adaptat rapid noului context, a văzut oportunităţile şi a extins rapid activitatea cu servicii noi şi o ofertă care include acum, pe lângă restaurante, şi produse alimentare, bunuri de larg consum şi produse diponibile în showroom-urile eMAG. Noul brand Tazz by eMAG reflectă viteza mare de livrare, dar şi extinderea gamei de produse. Felicit curajul şi talentul echipei care a văzut această oportunitate excelentă.”
Iulian Stanciu, CEO eMAG

Aplicația este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, dar și pe web la adresa https://tazz.ro

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment