Detaliile care te vor enerva maxim la iPhone 14 și iPhone 14 Pro: motivele pentru care să nu faci upgrade

Dă şi tu share articolului

Este important să țineți cont de câteva lucruri dacă sunteți un utilizator experimentat de iPhone care se gândește să treacă la cel mai nou și “cel mai bun” iPhone 14, pentru a evita să regretați în viitor achiziția fantastică.

Primele recenzii despre iPhone 14 au fost publicate online, iar acestea conțin câteva detalii foarte importante pe care Apple a ales să le excludă din prezentarea oficială a noii game de smartphone-uri fabricate în Cupertino.
Dacă dețineți deja un iPhone 13 sau 13 Pro, în prezent există puține sau chiar niciun motiv pentru a face un upgrade.
Cu toate acestea, altceva este chiar mai rău.

iPhone 14 și iPhone 14 Pro – motive să ”le sari din schemă”

Cu un procesor puternic și o cameră foto excelentă, iPhone 14 și iPhone 14 Pro au un preț mult mai mare decât modelele anterioare, dacă intenționați să îl păstrați timp de 4-5 ani de la achiziționare.
Vorbim despre costul mult mai mare al înlocuirii bateriei, pe lângă prețul inițial de achiziție.
Costul oficial al înlocuirii unei baterii a fost majorat de Apple de la 70 de dolari la 100 de dolari, într-o mișcare complet arbitrară, care va echivala probabil cu 100 de euro în Europa.

De exemplu, iPhone 13 și 13 Pro continuă să fie eligibile pentru prețul anterior, în timp ce iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt acum supuse prețului mai mare.

Deoarece iPhone 13 Pro Max are o baterie mai mare – 4352 mA – decât iPhone 14 Pro, situația este mult mai ciudată.
Apropo, dacă te gândești să-ți iei un iPhone 14, nu un Pro, mai bine rămâi cu iPhone 13 sau achiziționezi unul, deoarece are același chipset ca și iPhone-urile de acum un an.
Diferența de preț nu merită.

Toate telefoanele din seria iPhone 14 au aceeași cantitate de memorie RAM, 6GB, ceea ce este o decizie economică luată de Apple și care jignește oamenii.
Anul trecut, iPhone 13 avea 4GB RAM, iar iPhone 13 Pro avea 6GB.

Diferența de preț între un iPhone 13 și un iPhone 13 Pro era atunci mult mai acceptabilă decât între un iPhone 14 și un iPhone 14 Pro.
În general, cele mai recente smartphone-uri ale celor de la Cupertino devin o alegere mai proastă ca investiție.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment