Descoperire senzațională despre certificatul verde în România. Un reprezentant HORA și-a dat seama de gafă

Dă şi tu share articolului

Veți vedea informații noi despre certificatul verde și modul în care controalele sale funcționează în prezent. Ion Biriș, președintele organizației române de hoteluri și restaurante, a explicat că este puțin probabil ca operatorii de restaurante să justifice clienții sau să verifice dacă certificatul verde le aparține.
Semnal de avertizare către autorități

Ion Biriș este atent la marile greșeli pe care autoritățile le-au ratat pentru a preveni transmiterea virusului prin comunitate. În ciuda restricțiilor anunțate prin introducerea certificatelor verzi, există o scurgere uriașă care ar putea anula această condiție. Potrivit președintelui organizației românești de gestionare a hotelurilor și restaurantelor, unele persoane pot folosi certificatul verde și operatorul nu are dreptul să justifice sau să verifice acea persoană, sau numele certificatului să se potrivească cu acea persoană. Ține-l.

„Statul va fi foarte bun în organizarea comenzilor dvs. Nu putem vedea un certificat„ verde ”, cu excepția faptului că nimeni nu este disponibil. Nu avem abilitățile necesare. Ce pot face? Nu mai cred că certificatul verde va fi vizibil pentru toată lumea.
Dacă 20 de clienți vin pe terasă cu același număr de telefon și același certificat verde, nu am nimic cu asta. Le las pentru că nu am dreptul să le justific. Deci, este foarte vag “, a explicat Ion Biriș la o conferință națională a industriei hoteliere.

Cum se descarcă un certificat verde digital

Un reprezentant al platformei de informații Covid-19 a creat un videoclip care explică cum să descărcați certificatul verde digital necesar pentru a călători în Uniunea Europeană, dar într-un oraș cu mai mult de 3 din 1000 de rezidenți. Puteți accesa și multe activități publice din. Aceste certificate digitale de pe portal:

https://certificat-covid.gov.ro și pot fi descărcate de următoarele categorii de persoane:

• Cei care au implementat un program complet de vaccinare în România.
• Cei care au finalizat cel puțin o dată programul complet în România.
• Cei care au finalizat programul într-o țară terță (non-UE) și sunt cetățeni români sau membri ai familiei lor.
• O persoană bolnavă (pe teritoriul României) dacă au trecut mai puțin de 180 de zile de la primirea primului rezultat pozitiv al testului.
• Cei care au avut un test PCR negativ în ultimele 72 de ore (teritoriul României).
• Cei care au avut un test de antigen rapid negativ în ultimele 24 de ore (teritoriul României).
Pentru persoanele vaccinate, certificatul de călătorie al UE este valabil 10 zile după finalizarea programului complet de vaccinare.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment