De ce să cumperi un Smart TV 4K? Sfaturi, păreri

Dă şi tu share articolului

De ce să cumperi un Smart TV 4K? Sfaturi, păreri

Haideţi să vedem câteva motive care stau la achiziţia unui televizor Smart TV 4K.

Formatul 4K este unul din cele mai importante noi trenduri în tehnologie care au fost dezvoltate de către giganţii din ASIA precum Samsung, LG; SONY.

Dacă ai nevoie un televizor, acum e momentul să aflii câteva lucruri esenţiale care stau la baza cumpărării unui televizor nou.

Evident
achiziţionarea unui televizor nou este şi o chestiune ce ţine tip de
gusturi. Dacă ai acasă un televior cel puţin LCD Full HD e cazul pentru
upgrade la un televizor 4K. Dar dacă ai un televizor smart TV de
generaţie nouă Full HD, nu trebuie să te grăbeşti cu schimbarea. În cele
ce urmează vom vedea câteva motive privind cumpărarea unui astfel de TV
Smart 4K.

Un televizor Smart TV 4K este până la urmă un televizor de ultimă generaţie, şi nu degeaba cumpărarea unuii TV Smart 4K este o investiţie pe termen lung care îţi va aduce o experienţă plăcută.
 Era tehnologiei ne arată faptul că indiferent de tipul device-urilr care există pe piaţă tehnologia avansează fulminant.

De ce ai alege un TV Smart TV 4K?
Pur şi simplu dorinţa de schimbare este primordială pentru multe persoane, un upgrade este mai mult decât binevenit pentru a ne ralia la noile cerinţe tehnologice. Aşadar, cu un Smart TV 4K poţi urmări clipuri, filme de pe site-uri ca YouTube, Netflix etc şi mai mult de atât va fi o experienţă plăcută.
Rezoluţiile mari UHD oferă o claritate imagini deosebite.
Diferenţa de preţ este mică între televizoarele FullHD şi televizoarele 4K. Nu există diferenţe majore din punct de vedere al preţului,dar al tehnologiei diferenţa este mare.
un Televizor 4K poate fi achiziţionate la un preţ de plecare de 1500 de LEI, spre exemplu acesta şi paote depăşi 10000 LEI. Aşadar, tehnologia avansa extraordinar de mult în ultima decadă. Însă nu trebuie să plecăm de la premisa că un preţ mic oferă şi multe funcţii, asta evident dacă eşti în căutarea unui televizor plin de setări şi cu o diagonală babană..

Este bine să facem un compromis între calitate şi preţ. Eu personal consider că la 2500, 3000 de LEI poţi căpăta un Smart TV de ultimă generaţie având multe setări.

Dacă faci trecerea de la un televizor LCD la un LED TV vei vedea o diferenţă capitală între cele două televizioare prin calitatea imaginii ce este oferită. Partea proastă o reprezintă semnalul. Fi cu băgare de seamă, nici o televiziune din România nu emite 4k. Așadar dacă vei cumpăra un TV 4K îl vei folosi doar pentru a rula filme 4K. În România multe televizuni transmit doar HD și FULL HD cel mult. Dar pentru un cinefil nu există nici o pronblemă există și câteva filme 4k.

Un televizor Smart TV îţi va facilitata mai mult viaţa. Poţi face screen mirroing direct de pe dispozitivele tale, poţi rula filme direct prin Wi-FI având Wi-FI integrat sau direct pe marile site-uri de găzduire video şi poze.
Televizoarele SmartTV sunt televizoare de ultimă generaţie oferindu-ţi o experienţă cât mai naturală cu utilizatorul.

De ce să nu fi în trend cu tehnologia?
Voi ce preferaţi TV-uri FullHD sau cele de ultimă generaţie 4K? Eu fără îndoială aş face pasul la Tv-urile 4K.
Dacă v-a plăcut acest articol vă rog să daţi un share şi un like. Vă mulţumesc

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

13 Thoughts to “De ce să cumperi un Smart TV 4K? Sfaturi, păreri”

 1. Eu sincer nu prea stau sa ma uit la televizor si nu mi se pare relevant sa dau atatia bani pe un televizor…

 2. Nici eu nu prea stau la televizor, dar dacă e să mă hotărăsc să îmi iau unul, măcar pentru Netflix și Youtube, cu siguranță aș opta pentru tehnologia mai avansată! 😀
  Mulțam pentru sugestie!

 3. Am la ai mei un smart tv. Prinde praf 😀

 4. Nu stiam de 4k si chiar intentionez sa iau un tv mai mare. Eu acum folosesc chrome cast pentru a vedea clipurile de pe youtube pe tv.

 5. Eu am un televizor 4K, e wow, e altceva, dar momentan sunt prea puține video-uri în format 4K. Sper să apară tot mai multe pentru a mă bucura de el 100%.

 6. Eu mi-am luat un astfel de TV mai mult pentru Xbox. Parca se vede altfel.

 7. Ne-am luat si noi un smart tv, pentru mine tot televizor e, pentru sotul meu un fel de jucarie 🙂

 8. Avem si noi televizor 4k si intradevar, diferenta se vede.

 9. Merită să fie cumpărat, dar astea depidne de bugetul fiecăruia şi evident de dorinţa lor. Şi un FullHD este bun, dar dacă doriţi ceva mai sus să fiţi în tendinţe puteţi alege un 4K Led.

 10. Eu am un televizor Full HD si sincer nu intentionez sa il schimb…cel putin nu curand. Televizoarele Smart nu ma atrag deoarece sunt limitate. Prefer mai degraba un stick computer pe care sa il conectez la TV.
  Iar tehnologia 4K? O fi buna…dar degeaba, pentru ca transmisie 4K nu exista, deci inutil 😀

 11. Eu nu am un televizor Smart…am vrut neaparat un televizor Full HD in camera noastra iar atunci am cumparat in functie de bugetul disponibil la momentul acela.
  Acum insa, as cumpara ceva mai bun, clar! 😀

 12. eu am un smart tv de la samsung de care-s super incantata. si un led sharp. adevarul e ca samsungul e net superior. dar sa dau prea multi bani pe un tv…. nu cred ca m-as incumeta

 13. Noi avem un smart TV, dar simt ca nu-l folosim la potentialul sau maxim. Asa ca un tv 4K ar fi doar ceva de fita la noi in casuta 🙂

Leave a Comment