De ce am picat traseul (proba practică)?

Dă şi tu share articolului

Aceasta este o întrebare pe care îi foarte mulți și-o pun după ce pică aceste examen.

Și este o întrebare profund îndreptățită dacă stăm să ne gândim la faptul că Apicola Man este un lucru pe care nu ni-l dorim.

polițistul examinator doare nimic cu voi, el este pus acolo să vă examineze și atât plus să vă pună bețe în roate. Nu are acest interes. Cine știe să conducă cine, și-a însușiri deprinderile de a conduce un autovehicul acela va promova.

Care sunt cele mai frecventate greșeli la traseul pentru care te pica?

Ei bine, poți pica instant atunci când nu acordă prioritate pietonilor care au acest drept sau vehiculelor care au acest drept. Se penalizeaza cu 21 de puncte. La 21 de puncte ești considerat respins.

și atunci când examinatorul îți calcă frâna – intervenția examinatorului pentru evitarea unui pericol iminent – 21 de puncte.

De asemenea au fost cazuri în care cursantul cu polițistul examinator a făcut accident – Prudcerea unui eveniment rutier – 21 de puncte.

De asemenea se poate pica foarte ușor dacă nu te asiguri de două ori și dacă uiți să semnalizez chiar dacă tu ai condus perfect în afară de aceste trei greșeli. Neasigurarea se predă lizează cu 9 puncte iar nesemnalizarea sau semnalizarea greșită cu 5 puncte. Folosirea drumului greșit se penalizează cu 9 puncte. care țigară Bivolaru femei vulpoi.

Listă cu toate manevrele o găsiți aici.

o foarte multe persoane care spun Am condus foarte bine am acordat prioritate tuturor Însă am uitat să semnalizezi de două ori și nu m-am asigurat odată. Suficient cât să pici traseul. Păi normale la examenul auto trebuie să îți unești forțele și să nu mai faci nici o greșeală. știu că sună imposibil.

Dar cel mai mult trebuie să ții cont ca odată ce ai făcut o greșeală, să nu o mai repeți (dacă e greșeală minoră). Naecordarea priorității de trecere te va pica instant

de asemenea dacă ți se oprește motorul de trei ori și nu ai introdus corect treapta de viteză poți pica.

Deci indiferent că ai facut o greșeală gravă sau dacă cumulezi patru greșeli vrei pic acesta examen.

Iar sfatul meu este acela ca tu înainte să dai traseul este să îți iei ședinte suplimentare (dacă se paote cât de multe), eși să rogi instructorul tău să conduci în zona de examen.

Mult succes.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

One Thought to “De ce am picat traseul (proba practică)?”

  1. Gabriel

    Si mai este un aspect. Stresul sau mai degraba autostresul provocat de uniforma politistului examinator care urmeaza sa se aseze pe scaunul din dreapta moastra. In loc sa se concentreze pe ce au elevii de facut la examen, ei (elevii) se concentreaza cel mai mult pe uniforma politistului, pe ”Aoleu ma pica !!”, pe orice altceva decat pe conducerea masinii respectand regulile de circulatie. Observ pe grupurile de pe retelele de socializare ca predomina intrebari de genul ”Ce pastile sa iau ??” sau ”Ce trasee sunt mai usoare si unde ?”, etc…. Imaginati-va ca la voi la serviciu va spune seful sa mergeti in punctul X si sa luati o masina cu care sa va intoarceti la serviciu adica in punctul Y. Ce faceti ? Cum procedati in acest caz ? La examenul de traseu tot ce trebuie sa faceti este sa conduceti corect masina respectand indicatiile politistului examinator, regulile de circulatie, precum si excutarea corecta a manevrelor. Nimic altceva !! Nu va intereseaza ce grade are politistul, daca e tanar sau in varsta, daca e exigent sau nu, etc. Singura pastila pe care trebuie sa o luati inainte de examen este pregatirea temeinica a acestuia !! Bafta tuturor !!

Leave a Comment