D23 Expo 2022, una dintre cele mai impresionante desfășurari de forțe marca Disney

Dă şi tu share articolului

D23 Expo Disney 2022 este o adunare pentru adepții imensului univers Disney și oferă în mod constant o prezentare autentică de genul celei pe care rareori avem ocazia să o vedem.

Evident, așa ceva nu s-ar întâmpla în România.
Nici acum și nici curând.

Ce se întâmplă, mai exact, la D23 Expo 2022

Disney D23 Expo 2022 va avea loc în Anaheim, California, în perioada 9-11 septembrie a aceluiași an.
Aici puteți vedea efectiv și simbolic exemple ale strălucirii celor de la Lucasfilm, Marvel, The Simpsons etc., într-o arenă de dimensiuni considerabile, adiacentă Disneyland Anaheim.

Pentru devotații incontestabili ai acestei forme de artă cinematografică și, de ce nu, teatrală, există premii Disney Legends Awards, The Magic of Disney și Pixar, precum și informații despre The Musical: The Extravaganza.

În câteva cuvinte, D23 Expo 2022 este copleșitoare – într-un sens bun.
Oricât de mult ai încerca, este pur și simplu imposibil să incluzi totul.
Un cadru somptuos, cu nenumărate standuri în care te poți “juca” cu personajele tale preferate de la Disney sau de la brandurile afiliate, alături de un magazin de cadouri de unde poți cumpăra suveniruri pentru tine sau pentru cei dragi, pe lângă obiecte de colecție.

Participarea la o astfel de sărbătoare este, fără îndoială, o experiență unică în viață, mai ales dacă ai crescut cu Disney.
Oricine își poate găsi un cămin în tărâmul expansiv al gândirii lui Walt.

Trebuie subliniat faptul că anul acesta colosul împlinește 100 de ani, iar ceremonia de învestire a legendei Disney a sărbătorit această ocazie așa cum se cuvine. Directorul executiv al Disney, Bob Chapek, i-a asigurat pe participanți că acesta a fost doar începutul și că alte surprize vor fi dezvăluite în curând.

Fanii din întreaga lume, dintre care mulți au fost îmbrăcați în personajele lor preferate, s-au putut aduna la D23 Expo 2022.

Vă reamintim că Disney+ este disponibil în prezent, printre altele, și în România. Pe baza D23 Expo din Anaheim, aveți toate motivele să le urmăriți în continuare.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment