Cum știi dacă ți-a blocat cineva numărul de telefon, de ce nu poți să-l suni: soluția simplă să dormi liniștit

Dă şi tu share articolului

În principiu, am putea anticipa că zonele fără semnal sunt de domeniul trecutului, având în vedere cât de mult a avansat tehnologia și cât de sofisticate au devenit smartphone-urile.
Percepția dumneavoastră că cineva v-a interzis numărul poate fi de fapt o problemă de semnal sau faptul că cineva și-a activat modul “Nu deranjați”, lucru cu care va trebui să vă împăcați.

Probabil că ați sunat ocazional un prieten sau un membru al familiei dvs. doar pentru a descoperi că nu suna.
Fie că linia sună continuu ocupat de la început, fie că primiți un mesaj care vă informează că abonatul nu este accesibil.
Există o mulțime de rezultate potențiale, iar unul dintre cele la care vă gândiți este, fără îndoială, să fiți blocat.

Numărul de telefon blocat – cum verifici
Sunați aceeași persoană de pe un alt telefon pentru a vă asigura că nu ați fost blocat, dacă ați sunat pe cineva de câteva ori și nu pare să răspundă, dacă telefonul sună ocupat sau dacă primiți un mesaj de eroare.
Încercați să sunați de pe telefonul unui prieten de pe telefonul dvs. pentru a vedea dacă și cealaltă persoană se confruntă cu același lucru.
Este posibil ca acesta să vă fi blocat numărul dacă nu răspundeți atunci când o face el.

Dacă nu aveți acces la un alt telefon, înarmați-vă cu puțină răbdare și încercați să sunați din nou peste câteva ore.
Indiferent dacă telefonul dvs. este pe “Nu deranjați” sau pe orice alt mod similar, această metodă de a obține câteva ore de liniște sfârșește întotdeauna prin a fi dezactivată manual sau automat.
Dacă ați contactat la prima oră a dimineții, sunați mai târziu în cursul zilei pentru a vedea dacă sunteți încă prins în capcană.
În mod implicit, opțiunea “Nu deranjați” are o funcție care previne ca apelurile repetate să fie puse pe modul silențios.
Prin urmare, dacă aveți ceva vital de spus, ar trebui să sunați de trei ori în decurs de două-trei minute pentru a vedea dacă telefonul sună regulat.

Nu în ultimul rând, vedeți când a postat ultima dată persoana pe care o căutați și dacă s-a schimbat ceva, vizitându-i pagina de Facebook sau Instagram.
Dacă nu reușiți să o contactați nici acolo, există o probabilitate semnificativă ca nu numai numărul de telefon să fi fost blocat, ci și conturile de social media.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment