Cum să folosești WhatsApp de pe PC – Atât de simplu

Dă şi tu share articolului

Știu ca multă lume ar vrea sa intre pe whatsapp direct de pe un PC dar nu știu dacă se poate. Ei bine, da se poate.

WhatsApp este foarte popular, deci nu este de mirare că oamenii încearcă să îl acceseze pe toate dispozitivele posibile. V-ați întrebat vreodată cum să folosiți WhatsApp pe un PC în loc de un smartphone Android? Ei bine din fericire exista aceasta posbililtiaet. Practic, două modalități de a accesa aplicația de pe computer: de la un browser sau cu ajutorul clientului desktop WhatsApp.
Cu aproape 2 miliarde de utilizatori activi lunar, WhatsApp este foarte popular. Deși ne poate ajuta să rămânem conectați. Aplicația ne ocupă mult din timpul zilei și cultivă condiția pavloviană de a ne verifica smartphone-urile de fiecare dată când primim un mesaj nou. Din fericire, puteți utiliza acum și WhatsApp pe computer, ceea ce vă poate economisi timp, mai ales atunci când petreceți ore lucrând în fața acestuia.

Aplicația sau mai bine zis Facebook care detine Whatsapp a decis sa implementeze si funcția Web, astfel că poți intra de pe orice PC pe Whatsapp sa te conectezi.
Atât versiunea web a WhatsApp, cât și versiunea desktop a WhatsApp folosesc telefonul smartphone pentru a trimite mesaje, iar versiunea mobilă trebuie să fie activă pentru a fi utilizată.

Aceasta înseamnă că smartphone-ul dvs. trebuie să aibă WhatsApp instalat și să aibă suficientă baterie.

De asemenea, necesită o conexiune stabilă la internet, prin WiFi sau un plan de date bun pentru a evita costuri suplimentare, deoarece toate mesajele trimise și primite sunt sincronizate între dispozitivele conectate la contul dvs. Un lucru de reținut este că, deși ambele versiuni sunt excelente, ele nu pot înlocui complet versiunea mobilă, care oferă în continuare funcții suplimentare importante, cum ar fi apelurile audio și video.

Sfat: vă puteți conecta la mai multe dispozitive folosind WhatsApp Web și WhatsApp Desktop. Cu toate acestea, o singură instanță de aplicație poate fi utilizată simultan cu versiunea clasică de smartphone.

Dacă petreceți mult timp online, dacă deschideți WhatsApp într-un browser web, puteți economisi mult timp. WhatsApp Web este clientul web oficial și cel mai simplu mod de a folosi WhatsApp pe un PC.

Îl puteți folosi în cele mai populare cinci browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari și Microsoft Edge. Deschideți browserul – în cazul nostru Google Chrome – și accesați https://web.whatsapp.com/

Această pagină afișează un cod QR unic doar ptr dvs. Pentru a asocia WhatsApp Web cu smartphone-ul dvs. Android, trebuie să scanați codul cu telefonul. Mai întâi deschideți WhatsApp pe smartphone. O modalitate ușoară de accesare este din ecranul Toate aplicațiile.

Smartphone-ul dvs. Android va afișa un ecran similar cu modul cameră cu o parte pătrată evidențiată. Îndreptați-l spre monitorul computerului și scanați codul QR către partea pătrată. Whatsapp se va încărca imediat cu tot cu conversațiile dvs.

Cam acestea ar fi spuse despre folosirea Whatsapp de pe un PC,
Dați un share și un subscribe

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment