Cum îți ”pregătești” telefonul de revânzare: cea mai simplă metodă să ștergi totul din Android sau IoS

Dă şi tu share articolului

Dacă vă gândiți să vă înlocuiți telefonul și să cumpărați un telefon nou, atunci poate vă gândiți să vindeți un telefon vechi. Doar tu trebuie să te asiguri că totul este eliminat de la el înainte de a-l pune la dispoziția altora. Acesta este cel mai simplu mod, indiferent dacă este vorba de iPhone sau Android. Dacă intenționați să vă vindeți telefonul pe OLX sau în orice alt loc, trebuie să vă asigurați că ștergeți tot conținutul de pe telefon înainte. Nu doar mesaje, agende telefonice, fotografii sau videoclipuri.

De fapt, ar trebui să vă asigure că nu mai aveți un cont activ pe dispozitiv. Trebuie să restaurați telefonul la setările din fabrică. Fie că utilizați un iPhone sau un telefon Android, acesta este modul în care puteți face acest lucru. Nu uitați, verificați de două ori dacă trebuie să utilizați telefonul. Acest lucru se datorează faptului că odată șterse toate datele și informațiile, nu veți avea acces la niciun conținut stocat în acesta.

Prin urmare, înainte de a șterge totul din telefon, vă rugăm să plasați un hard disk extern sau să utilizați o soluție de rezervă. Cel mai simplu mod de a șterge totul de pe iPhone sau Android iPhone sau iPad Dacă este un model de iPhone sau orice alt dispozitiv iOS, este foarte simplu. Accesați setările, apoi general. În partea de jos, veți observa funcția „Resetare”. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „Eliminați tot conținutul și setările”. Asigurați-vă că nu uitați numele de utilizator și parola ID-ului Apple, deoarece americanii vor cere un nume de utilizator și o parolă în acest caz.

Android telefoane sau tablete

Aici, depinde de versiunea Android device-ului dvs care trebuie șters și restabilit la setările din fabrică. Cu toate acestea, pentru majoritatea versiunilor, trebuie să efectuați aceiași pași: Accesați „Setări (sistem)”, unde veți găsi „Resetare opțiuni”. Apoi trebuie să căutați și să apăsați pentru a șterge toate datele (restaurați setările din fabrică).

Vi se va cere să introduceți codul PIN, iar apoi dispozitivul vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să efectuați această operațiune. După ce ați primit un răspuns pozitiv, ați restaurat telefonul sau tableta la setările sale din fabrică și acum îl puteți vinde oricui. Notă: asigurați-vă că dispozitivul pe care îl vindeți nu mai este o metodă de verificare pentru autentificarea în doi pași. De exemplu, dacă contul dvs. Google de pe laptop este conectat la dispozitivul pe care doriți să îl vindeți, asigurați-vă că faceți modificările.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment