Cum îți încarci corect noul telefon și de ce să nu folosești încărcătorul ”de zece ani”

Dă şi tu share articolului

Indiferent dacă vă uitați la telefoanele noi de top ale Samsung, Apple sau ale unui alt producător, este probabil că acestea nu vor fi livrate cu un încărcător de priză ca parte a pachetului.
Probabil că veți fi tentat să utilizați un încărcător învechit de acum câțiva ani în aceste condiții, deoarece “funcționează”.
De fapt, există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere.

Odată cu lansarea iPhone 12, în urmă cu câțiva ani, Apple a luat decizia de a înceta să mai ambaleze cele mai recente smartphone-uri ale sale cu un încărcător de priză.
Chiar dacă a fost amendată în repetate rânduri pentru această practică aparent “verde”, ea a devenit acum un standard al industriei, iar dacă achiziționați un telefon Samsung între 8000 și 9000, probabil că nu veți găsi un încărcător în cutie. Iar cei doi giganți nu sunt singuri care fac asta.

Ce încărcător să folosești cu noul tău telefon

Orice încărcător va funcționa pentru a încărca orice telefon.
Smartphoneul dvs de top se va încărca fără probleme dacă aveți un iPhone 14 și folosiți un încărcător de 5W care a fost ambalat cu iPhone 6.
În plus, deoarece tensiunea din timpul încărcării va fi mult mai mică decât cea pe care este capabil să o primească, acesta va rămâne mai rece.
Totuși, nu ar trebui să o faci.

Tehnologia de încărcare rapidă este o caracteristică standard a aproape tuturor telefoanelor moderne, în special a celor scumpe din 2000 și mai mari.
Unele dintre telefoane se încarcă până la 80% în doar 15-20 de minute.
Cu toate acestea, această capacitate este accesibilă doar cu încărcătoare special concepute, cu puteri cuprinse între 30 și 90 de wați.

Pentru a beneficia de tot ce are de oferit noul smartphone, ar trebui să faceți un efort și să achiziționați unul dintre aceste dispozitive de încărcare.
Acesta va funcționa impecabil, iar după câteva minute pe priză, puteți ieși din casă fără să vă faceți griji că veți rămâne fără energie în mijlocul zilei.
În plus, dacă încărcătoarele pentru laptopuri sunt de tip USB Type-C, orice telefon din ultimii ani este optimizat pentru a funcționa chiar și cu cele mai rapide încărcătoare.
Ultimul pas este să achiziționați un încărcător de încredere de la o companie de renume, de preferință aceeași care v-a fabricat telefonul.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment