Ce trebuie sa invat sa iau permisul de conducere

Dă şi tu share articolului

Cu siguranță cât mai mulți dintre noi ne dorim permisul de conducere, dar iată că Nu toți știu exact ce trebuie să învețe pentru ei putea reuși și a obține permisul de conducere astfel că mi-am propus să împărtășesc cu voi asta.

Nu există o rețetă unică Minune să poți alege pentru a obține permisul de conducere. dar din experiența mea pe pod știi câteva sfaturi foarte bune prin care voi să obțineți permisul de conducere.

în primul rând Eu sunt de părere că înainte de a te înscrie la școala de șoferi trebuie să înveți să faci singur chestionare cât mai multe în fiecare zi pentru că asta te va ajuta mult și Vei înțelege E bine cum stă treaba. De asemenea să citești regulamentul.

Ulterior să vă înscrieți la școală de șoferi să urmați cursurile de legislație cu un profesor de legislație rutieră autorizat și să continuați cu antrenamentul să rezolvați cât mai multe chestionare in fiecare zi.

Cu cât mai multe chestionare rezolvate pe zi cu atât șansele de a lua sala va fi mult mai mare. Ca și sfat Luați cel puțin 23/24 de puncte per chestionar. rulmentul în care veți obține 23 sau 24 de puncte minim pe un chestionar atunci veți avea șansa că dacă vă pică întrebările din chestionarul ăla nu veți pe cai examenul.

La examen sunt 1176 de întrebări structurat în 45 de chestionare.

Dar haideți să vedem împreună ce să învățăm pentru a obține permisul de conducere.

în primul rând trebuie să citiți regulamentul https://lege5.ro/gratuit/g43dqnzx/reguli-privind-circulatia-pe-drumurile-publice-regulament?dp=ha2dsnzzgyzq

De asemenea există site-uri unde puteți învăța regulamentul prin videouri explicative și de fiecare dată când dați un răspuns corect sau greșit la întrebări veți vedea și de ce și cum trebuie să fie corect.

urmare trebuie să citiți regulamentul circulației pe drumurile publice prin mediul de învățare să învățați indicatoarele de reglementare de prioritate de avertizare de informare cuvinte indicatoarele de circulație. Apoi trebuie să faceți chestionarele. Asta le gasiti aici https://www.drpciv.ro/dlexam . DRPCIV reprezintă direcția regim permise de conducere înmatriculări vehicule și aparține de Ministerul Afacerilor Interne. www.Drpciv.ro este site-ul oficial.

După ce învăț de astea să mergeți la examenul Teoretic. Examenul Teoretic se susține în incinta DRPCIV din resedinta de judet din judetul dvs.

Sper ca acest articol v-a fost de ajutor.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment