Cât timp rămân îți păstrează eMag produsele la easybox și ce se întâmplă dacă nu le ridici

Dă şi tu share articolului

Dacă nu ai auzit niciodată de sistemul easybox de la Sameday, atunci trebuie să știi că, cel mai probabil, treci mereu pe lângă el pe stradă.

Cât tmp ai la dispoziție să îți ridici produsele de la easybox

În București sunt instalate cutii mici, numite “Easyboxes”. Aceste sertare sunt in lockere. Prin EMag poți solicita o livrare în cel mai apropait locker de lângă tine.

Produsele care au fost comandate pot fi livrate la easybox, iar clienții pot alege să plătească pentru articole online sau personal la POS cu cardul direct la locker

Sistemul este destul de simplu. Dacă doriți să plătiți online, veți primi un SMS cu un număr pe care trebuie să-l introduceți pe ecran imediat ce articolul se află la easybox-ul pe care l-ați ales.
În momentul în care introduceți acest cod, sistemul deblochează pachetul care conține produsul dumneavoastră.
După ce îl luați și sigilați cutia, totul este gata.

Dacă decideți să folosiți easybox pentru plată, introduceți codul PIN al comenzii și plătiți cu cardul, iar cutia se deschide singură.

De obicei, după ce ați plasat comanda, veți primi un mesaj de la easybox care vă anunță că a sosit comanda și vă oferă un interval de timp pentru a o ridica.

Ce easybox să alegi

De exemplu, produsele easybox sunt disponibile pentru a fi ridicate la orice oră din zi sau din noapte, dar aveți la dispoziție doar maximum 36 de ore de la momentul primirii mesajului, indiferent de ziua în care a fost livrat easybox-ul.

Cu alte cuvinte, dacă ați plătit deja comanda, aveți la dispoziție trei zile pentru a vă ridica coletul, altfel acesta va fi returnat la depozit și va trebui să luați legătura cu comerciantul pentru a aranja pentru o nouă livrare.

Este recomandabil să alegeți un easybox care nu se află în interiorul unui mall.
În acest fel, puteți avea acces la easybox oricând doriți 24/7, fără a fi constrâns de orele de deschidere ale unui mall sau ale unui centru comercial.

Puteți selecta orice easybox doriți, în orice parte a Bucureștiului, atunci când trimiteți comanda, trebuie să fie notat.

Prin urmare, îl poți alege pentru a-ți livra comanda și îți va fi convenabil și pe drum, astfel încât să poți primi produsul la timp, dacă ai unul aproape de serviciu, de sala de sport sau de locul unde te întâlnești frecvent cu prietenii tăi.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment