Care sunt aeroporturile din Europa cu cele mai multe zboruri anulate (analiză)

Dă şi tu share articolului

Potrivit unor companii tehnologice de călătorii, arată datele că, Zaragoza (Spania), Corfu (Grecia) și Istanbul sunt aeroporturile cu cele mai puține anulări de zboruri în această vară, în timp ce Luton (Londra), Viena și Santorini (Thira) au înregistrat cele mai multe.

„Luton, Milano Bergamo International și Brussels South Charleroi au cel mai mare volum de rezervări pentru luna august, în timp ce Luton, Aeroportul Internațional Viena și Aeroportul Național Santorini au cel mai mare volum de anulări până acum (Thira).
Pe lista aeroporturilor cu un număr mare de anulări se află Aeroportul Gatwick și Aeroportul Internațional Atena.
Pentru a reduce probabilitatea de anulare a zborului, întârzieri sau lipsă de bagaje, călătorii ar trebui să ia în considerare destinații alternative de vacanță.

Potrivit informațiilor furnizate de Kiwi.com, Zaragoza (Spania), Aeroportul Internațional Corfu (Grecia) și Istanbul (Turcia) se numără printre aeroporturile cu un număr redus de anulări.

Românii călătoresc intens în această vară, ajungând pe locul nouă pe lista naționalităților care folosesc această firmă pentru călătorii în străinătate în luna august. Oameni din toată lumea călătoresc intens în această vară.

Potrivit Agerpres, aceasta este luna de vară cu cele mai puține rezervări de călătorie, deoarece românii călătoresc cu 38% mai puțin în iunie și cu 40% mai puțin în iulie.

„Prima săptămână a lunii august este cea mai aglomerată pentru călătorii din România în alte țări, cu o scădere de 24% și 40% pentru următoarele două săptămâni.
Cifrele s-ar putea schimba însă având în vedere că în această vară, 47% dintre români și-au achiziționat biletele cu mai puțin de două săptămâni înainte, 11% le-au achiziționat cu 4-6 zile înainte de plecare, iar 19% le-au achiziționat în ziua plecării „y 3 zile”. sau mai puțin înainte”, conform informațiilor furnizate de agenția de turism.

Organizația a observat o rată a anulărilor de zboruri în România în lunile iunie și iulie 2022 de 4,07%, față de 1,39% în aprilie și mai și 2,83% în august.
În toamnă, se anticipează că cifrele din această vară vor scădea dramatic.
Pentru luna de până acum,

În toamnă, se anticipează că cifrele din această vară vor scădea dramatic.
Potrivit sursei citate, companiile aeriene au o rată de anulare de 1,83% până acum în septembrie.

În plus, a existat o creștere semnificativă a procentului de anulări de pasageri, care a crescut la 4,8% în ultimele două luni de la 3,65% în aprilie și mai.
În prezent, este de 1,41 la sută pentru luna septembrie și până acum, 2,17 la sută pentru luna august.

Pentru sezonul estival, datele au fost extrase în perioada 1 ianuarie – 31 iulie 2022.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment