Când se activează voucherele AFN Rabla Electrocasnice 2022?

Dă şi tu share articolului

Odată cu lansarea campaniei în luna iunie, programul de reduceri pentru electrocasnice a avut o apariție semnificativă și în ediția curentă din 2022.
Zilele trecute, a fost posibilă și generarea de vouchere pentru categoria de produse corespunzătoare, dacă etapa inițială presupunea crearea de conturi.
Trebuie menționat că pentru a putea valorifica un cupon pentru un produs nou, cum ar fi o mașină de spălat, trebuie să se prezinte un produs uzat de același tip, tot o mașină de spălat.

Orice produs vechi pentru o anumită categorie nu funcționează pe principiul. Ideea este de a folosi în casă aparate mai eficiente care consumă mai puțină energie, astfel încât cupoanele astfel obținute pot fi folosite și pentru a cumpăra produse de uz casnic eficiente din punct de vedere energetic.

Fondurile au fost epuizate în mai puțin de trei ore, demonstrând interesul constant al românilor pentru îmbunătățirea valorii locuințelor lor, mai ales în contextul recentei crize energetice severe care a reușit să ducă la creșterea prețurilor la electricitate. onsume mai putin.

Cand sunt activate voucherele Rabla Electrocasnice?

Sunteți, fără îndoială, unul dintre cei 62.000 de clienți care au generat un voucher pentru categoria de produse aleasă de dumneavoastră, dacă ați parcurs în prealabil procedurile enumerate mai sus.
Totuși, datorită unei particularități a culturii românești, voucherele deja generate nu sunt active imediat; ca urmare, va exista o mică perioadă de așteptare înainte de a putea fi folosite, până pe 28 iunie.
Astfel, marți, 28 iunie, se va întruni o comisie specială pentru a aproba aceste vouchere în vederea utilizării în magazinele participante la programul Rabla 2022. Acest lucru nu ar fi o problemă dacă nu ar fi fost faptul că, în secolul vitezei și tehnologiei internetului, acest lucru ar fi putut fi făcut cu un singur clic, eliminând necesitatea unor reuniuni neobișnuite ale comisiei, cum a fost cea din 28 iunie.

28 iunie, voucherele pot fi folosite pentru achizitii in programul Rabla Electrocasnice

Acest lucru are avantajul suplimentar că nimeni nu mai poate cumpăra nimic până pe 28 iunie, ceea ce înseamnă că stocurile din magazinele mari rămân neatinse.
Există încă suficient timp pentru a ne planifica finanțele și studiile, pentru a ne evalua performanțele și pentru a ne măsura casele pentru a determina cum vom încăpea în ele.

Am fi putut începe programul imediat, desigur, dar, întrucât totul este conceput pentru a lucra mai mult pentru noi decât pentru toți ceilalți, va trebui să ne obișnuim deocamdată.

Dar optimismul nu renunță niciodată, așa că poate că aceste modificări pentru a grăbi procedura de cumpărare vor fi făcute în viitoarele iterații ale Rabla pentru electrocasnice.

Magazine care participa in programul Rabla pentru Electrcasnice 2022.

Aceste cupoane trebuie validate înainte de a putea fi utilizate.
Anticipăm că la 28 iunie, deși nu simultan, acestea vor fi certificate pentru toți utilizatorii, deoarece procedura de validare va fi progresivă. Consultați frecvent site-ul AFN pentru a fi informați cu privire la procesul de validare, în opinia mea.
Conform edițiilor anterioare, odată cu validarea era trimis un SMS care menționa activarea voucherului și care conținea un link către site-ul AFN unde era precizat termenul de valabilitate.

O serie de magazine s-au înscris deja în această schemă de finanțare pentru achiziționarea de electrocasnice noi, motiv pentru care au fost realizate pagini specifice unde puteți găsi toate produsele participante la campania Tombola Electrocasnicelor 2022.
Astfel, în prima etapă a acestei inițiative, veți putea cumpăra frigidere, mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase folosind voucherul de 400 de lei.
După această etapă vor fi introduse și alte categorii, cum ar fi cele pentru aspiratoare, calculatoare, uscătoare de rufe și aparate de aer condiționat.

Recomandarea mea este să analizați în prealabil lista de oferte de mai sus, să adăugați articolele preferate pe lista de dorințe, apoi să vă planificați timpul și să plasați comanda imediat ce voucherele sunt activate.
Nu uitați că numărul de articole disponibile este limitat; ca urmare, stocul poate deveni limitat în orice moment.

Ce alte alternative avem la rabla pentru electrocasnice daca nu am prins un voucher? 

Am observat că unele magazine au inițiat inițiative interne de colectare a aparatelor electrocasnice învechite în schimbul unui card cadou de 150 de lei.
Aveți dreptul la un cupon de 150 de lei dacă achiziționați un produs din una dintre următoarele categorii: mașini de spălat, frigidere, frigidere combinate, vitrine frigorifice, congelatoare, cufere frigorifice, aragazuri, cuptoare, cuptoare încorporabile, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat sau televizoare.
În plus, produsul vechi este ridicat de la domiciliu fără nicio cheltuială suplimentară.

Un banner cu mențiunea “voucher de 150 de lei” este plasat lângă orice produs eligibil.

Aceste prețuri ar putea fluctua în funcție de ofertele care sunt active în acest moment pe site.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment