BitDefender a lansat Total Security 2018 – cea mai puternică și intuitivă soluție de securitate

Dă şi tu share articolului

BitDefender a lansat Total Security 2018 – cea mai puternică și intuitivă soluție de securitate

BitDefender a lansat noul produs mult așteptat BitDefender Total Security 2018.Acesta fiind disponibil pe mai multe sisteme de operare cum ar fi: Windows, MacOS,
Android și în curând și iOS. BitDefender se bucură de mai multe niveluri de protecție anti-ransonware dar de asemenea el te poate proteja atunci când un malware dorește să folosească webcamul fără permisiunea ta spionându-te.

BitDefender promite un nivel mare de securitate cu această versiune Total Security și oferă multiple funcții printre care cea Privacy,
aceasta te menține anonim pe internet, de asemenea prin funcția Safe Files ai în siguranță fișierele în această servietă (briefcase) fără a fi supus unui atac al unui program pentru a le modifica sau să le șteargă.

Toate acestea pot fi controlate din BitDefender central, interfața. AIci
poți vedea toate dispozitivele tale caare le-ai adăugat și starea lor, dacă
sunt în regulă sau infectate. Și bineînțeles, că se pot șterge sau bloca după
bunul plac cu ajutorul internetului.

Ce mi-a plăcut la BitDefender Total Security 2018.
Am testat BitDefender Total Security 2018, pot spuen că
interfața este foarte frumoasa și intuitivă user-friendly comparativ cu ce ne
obișnuia BitDefender în trecut.

Software-ul de top are nenumărate funcții printre care putem
enumera, scanarea de vulnerabilități, scanarea, protecție aplicații, protecție
fișiere precum și de modul autopilot binecunoscut în care poți lăsa antivirusul să ia deciziile cele mai bune atunci când dorești să te joci un joc, ori să
urmărești un film fără să fi deranjat și să ai imaginea sacadată din cauza
scanării computerului.

BitDefender Photon, este o tehnologie de ultimă generație ce îi permite programului de secuirtate să se adapteze configurației hardware și a sistemului de operare al tău pentur a economisi resurse cât și a îmbunătăți performanța sistemului tău de operare.

Mai pot specifica alte câteva funcții, optimizarea start-up-ului în care tu decizi care aplicații să pornească în start-up și care să nu pornească, de asemenea optimizatorul Oneclick.Controlul parentar sau (asistența parentală) cum o numește BitDefender este și ea nelipistă din acest software de securitate.Dacă ar fi să fac un top al celor mai bune programe antivirus din lume cu siguranță aș pune BitDefender pe locul 1 împreună cu Norton și Kaspersky.

De ce locul 1?

BitDefender ne-a obișnuit de mai bine de 15 ani cu seriozitatea lor care și-a spus cuvântul de fiecare dată atunci când noi versiuni au fost lansate pe piață. Probabil că pot fi subiectiv când spun aceste lucruri, dar cel puțin este ceea ce simt eu cât și alte persoane care au folosit acest software.

Eu personal sunt foarte mulțumit de BitDefender, Cu siguranță e loc de mai bine, mai există câteva lucruri de optimizat pentru a îl face și mai eficient și mai interactiv.

Un alt aspect demn de luat în seamă îl reprezintă numărul masiv de utilizatori din întreaga lume care a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori. BitDefender conduce în toate testele de securitate și performanță.
Prețuri
BitDefender
Total Security 2018 poate fi achiziționat pentru un preț per licență de 149.99
de LEI, dar poate fi și downloadat pentru 30 de zile Trial în variantă de test
full funcțional dar pentru asta îți trebuie un cont care îl poți crea gratuit https://www.bitdefender.ro/solutions/total-security.html
Concluzii,
BitDefender
rămâne unul dintre cele mai bune programe antivirus din lume fiind foarte
eficiente în lupta privind virușii, malware, ransomware dar și a altor programe de natură malicioasă. Poate un paradox îl reprezintă faptul că BitDefender, această companie este una
românească și cu siguranță ne putem lăuda cu acest lucru.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

One Thought to “BitDefender a lansat Total Security 2018 – cea mai puternică și intuitivă soluție de securitate”

  1. Un antivirus intuitiv este exact ce are nevoie fiecare utilizator, mai ales cand virusii nu se cloneaza la indigo si tot mai des sunt intalniti cei care stiu sa se camufleze bine de tot.

Leave a Comment