BeReal bagă spaima în concurență: Snapchat se „schimbă la față” și copiază o funcție celebră și nu chiar atât de nouă

Dă şi tu share articolului

În încercarea de a ține pasul, Snapchat “se alătură lumii” și declară că va oferi o nouă funcție.

Funcția de înregistrare “Dual Camera”, la care aplicația a făcut inițial aluzie în timpul Summit-ului pentru parteneri de la începutul acestui an, este acum disponibilă în mod oficial.
Utilizatorii pot folosi acum simultan camerele frontale și cele din spate ale telefoanelor lor pentru a filma fotografii și filme.

Nu există încă nicio indicație cu privire la momentul în care această funcționalitate va fi disponibilă pe Android, dar inițial va fi disponibilă doar pe iOS pentru iPhone XS.

Afacerea a lăsat să cadă primele indicii în aprilie, când a dezvăluit că noua funcție video va face parte dintr-un grup de instrumente mai sofisticate pentru producători, denumite “mod director”.

Deși acest mod nu a fost disponibil încă, Snapchat promite că o va face în curând. Când o va face, funcția de cameră dublă va fi de sine stătătoare și va fi accesibilă din camera principală.

Cum va funcționa noua opțiune pe Snapchat

Utilizatorii care au activată funcția de cameră duală de la Snapchat pot înregistra simultan filme cu ambele camere și pot modifica aspectul celor două videoclipuri.
Sunt disponibile un mod imagine în imagine, o versiune cu ecran divizat care plasează fiecare cameră pe o jumătate de ecran și o opțiune de decupare care seamănă cu ecranul verde TikTok.
În plus, ochelarii de realitate augmentată de la Snapchat sunt suportați în modul Dual Camera.

Există și alte întreprinderi care experimentează înregistrarea cu cameră duală în afară de Snap.
Candid Challenges, un sistem cu cameră dublă pe care Instagram îl explorează, de asemenea, este acum un “prototip intern”, a declarat compania săptămâna trecută.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment