Avantajele monitorizării prin GPS pentru firmele de închirieri auto

Dă şi tu share articolului

Tocmai ați început o afacere de închiriere de mașini? Doriți să vă asigurați că totul se face “ca la carte”?
Trebuie să fiți în măsură să dirijați complet modul în care se desfășoară fără probleme cursele.
Toate vehiculele din flota dvs. ar trebui să fie dotate cu echipamente de monitorizare GPS pentru a realiza acest lucru cu succes de la distanță.
În continuare, vă vom demonstra avantajele instalării acestui dispozitiv pentru dumneavoastră.

Monitorizare GPS auto

Sistemul de urmărire GPS este o tehnologie sofisticată și multifuncțională, destinată vehiculelor de companie care transportă persoane sau mărfuri.
Este vital să acordați atenție câtorva aspecte pentru a vă asigura că produsul este de calibru ridicat.

Lista sa de atribuții ar trebui să fie cât mai extinsă și mai diversă posibil.
Ar trebui să investiți într-un sistem GPS auto cu transmitere a poziției în timp real și a coordonatelor online dacă dețineți o afacere de închiriere de mașini.
La fiecare interval de timp prestabilit, acesta ar trebui să vă furnizeze un raport amănunțit cu informații despre ultima locație a vehiculului, viteza actuală, timpul de pauză raportat la întreaga zi de lucru, destinațiile vizitate, distanța parcursă și nivelul bateriei.
Din timp, ar trebui, de asemenea, să se noteze orice abatere de la traseul planificat.
Ar trebui să se furnizeze viteza minimă și maximă, deoarece acestea dezvăluie obiceiurile de conducere ale șoferului și probabilitatea de a provoca un accident.

Chiar și nivelul de combustibil din rezervor, care este o cunoaștere crucială pentru un manager al unei firme de închirieri auto, vă poate fi semnalat.
Astfel, puteți să vă planificați economiile și să țineți evidența cantității de benzină pe care o consumați în fiecare lună.

GPS auto

Starea permiselor ITP, CASCO, vinieta sau RCA este unul dintre avantajele sistemului GPS pe care îl puteți utiliza pentru a vă spori activitatea.
Sistemele performante vă notifică atunci când se apropie termenul de expirare.
Foaia de parcurs este un raport care este generat automat după fiecare călătorie și care vă oferă o mulțime de date relevante, în special dacă dețineți o afacere de închiriere de vehicule.
Aceasta cuprinde traseul urmat, împreună cu eventualele opriri și pauze, orele de începere și de încheiere a călătoriei, durata de funcționare a motorului, precum și punctele de plecare și de sosire.

De asemenea, sistemul GPS generează automat rapoarte privind componentele mașinii și starea lor de funcționare.
Se poate determina cantitatea de benzină sau motorină din rezervor, numărul de rotații ale motorului, consumul de combustibil la 100 de kilometri și temperatura lichidului de răcire.
În plus, veți afla informații despre obiceiurile dumneavoastră de conducere, cum ar fi viteza cu care conduceți pe liniile drepte și în curbe, cât de des accelerați și frânați și cât de brusc faceți acest lucru.

GPS navigație

Sistemul poate plăti automat taxele de pod, pe lângă funcția standard de navigație GPS, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că le plătiți cu întârziere și că trebuie să suportați consecințele.
Această funcție nu este doar utilă-esențială, ci mai ales dacă afacerea dvs. are o mulțime de vehicule.
Prin urmare, cu ajutorul sistemelor de monitorizare GPS, aveți un control total asupra mașinilor din parcul auto și sunteți mereu la curent cu orice abatere de la normă.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment