Aplicația pentru telefon care îți va convinge copilul să-ţi răspundă la mesaje când îl cauţi.

Dă şi tu share articolului

Trăim în secolul tehnologiei nu mai este o noutatea care să Amir când vine vorba despre Tot ce ține de aceste tipuri de aplicaţii care sunt menite să îţi vină în ajutor.

Dacă ești îngrijorat cu privire la copilul tău care nu îți răspunde la mesaje pe care tu le trimiți sau pur și simplu ca și părinte dorești să afli unde pleacă acesta, aplicația va veni în sprijinul tău îl va convinge Elsa mă facă cu ajutorul acesteia.

În ziua de astăzi copiii stau atât pe telefon cât și pe tabletă Fie cinci când stau lângă tine sau pleacă și după ce îi trimiți un mesaj te voi aștepta probabil să îți scrie dar totuși De ce nu îți răspunde?
Nimic mai simplu există o aplicație în Google Play Store prin care poți face pe copilul sau copiii tăi să îți la mesajele pe care tu le trimiți. Aplicația ReplyASAP le dă părinților puterea să blocheze telefoanele copiilor dacă aceștia nu răspund la mesajele text.

Este practic o aplicație de control parental care are ca scop ,,forţarea” acestor făcându-i astfel să răspundă la mesajele pe care dumneavoastră le trimiteți.

Ce face aplicaţia mai exact?

Practic aplicația blochează toate celelalte funcții din telefon deodată dar nu și cea a mesageriei astfel că putea să îți trimită mesaje atunci când telefonul sau mai bine spus funcțiile acestora vor fi blocate. Atât se poate activa și o prin care copilul va fi avertizat dar aceasta se poate opri numai după ce acesta va scrie un mesaj și îți va răspunde.

ReplyASAP  face mesajele să fie și imposibil de ratat întrucât peisajele importante nu ar trebui să fie omise a declarat Nick, creatorul aplicației.
din punct de vedere al popularității aplicația a reușit să să facă destul de cunoscută și căutați după lansarea acestuia până 2018.

ReplyASAP  poate fi Dina Google Play Store Și din păcate momentan este disponibilă doar pentru telefoanele care rulează sistem de operare Android. Dar cei care disponibil telefon iPhone vor mai trebui să aștepte până la lansarea noii aplicații pentru IoS. Până în prezent aplicația a fost descărcată de aproximativ 75.000 ori.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment