Alternative la WhatsApp. Cele mai bune aplicații pe care le putem folosi când pică WhatsApp

Dă şi tu share articolului

Deși WhatsApp este în prezent cea mai utilizată aplicație de mesagerie, există numeroase alternative disponibile.
Acestea sunt utile mai ales în cazul în care WhatsApp se defectează, ceea ce s-a întâmplat pe 25 octombrie și a împiedicat trimiterea sau primirea de mesaje timp de două ore.

Atunci când WhatsApp nu poate fi folosit, care sunt cele mai bune substitute?

Telegram

Popularul serviciu de mesagerie Telegram oferă chat telefonic, video și text, împreună cu o serie de caracteristici de securitate.
Programul dispune de un mod de conversație ascuns în care mesajele sunt, de asemenea, criptate, criptare automată de la un capăt la altul pentru apelurile vocale și un cronometru de autodistrugere.

Semnal

Signal este cea mai bună alternativă la WhatsApp din punct de vedere al securității.
Pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, Signal folosește criptarea completă de la un capăt la altul pentru toate comunicațiile de voce, video și text cu alți utilizatori.

În plus, grupul din spatele Signal este un grup non-profit cu sediul în SUA, fără motivații financiare sau de vânzare de date.
Mesajele se pot autodistruge.
Cu toate acestea, programului îi lipsește simțul umorului pe care l-ați putea căuta; de exemplu, nu există GIF-uri încorporate.
Este accesibil gratuit atât pe Android, cât și pe iPhone.

Threema

Threema percepe 5 dolari atât pe iPhone, cât și pe Android, spre deosebire de majoritatea aplicațiilor de trimitere de mesaje text, care sunt gratuite (și o puteți folosi și într-un browser web).

În plus, este una dintre puținele aplicații care nu vă solicită să vă înregistrați sau să vă validați contul cu numărul de telefon, ceea ce vă oferă un mare grad de anonimat.
Unele dintre capacitățile suplimentare, cum ar fi capacitatea de a proiecta sondaje și de a efectua căutări de imagini în limbaj natural, ar putea fi, de asemenea, atrăgătoare pentru dvs.

Viber

Viber este o alegere bună dacă doriți o aplicație care poate efectua apeluri către telefoane fixe și mobile, pe lângă conversația cu alți utilizatori ai aplicației, dar nu are aceeași recunoaștere a mărcii ca multe alte aplicații de comunicare.
Este disponibilă gratuit pentru iPhone și Android și include funcții de chat telefonic, video și text pentru o comunicare sigură.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment