Actualizări importante pentru aplicația Yahoo Mail: cum îți face viața mai ușoară

Dă şi tu share articolului

Noile modificări aduse aplicației Yahoo Mail simplifică urmărirea livrării și gestionarea chitanțelor.
Pentru a vă asigura că nu uitați să vă reziliați abonamentele, oferă, de asemenea, un “monitor de încercare” gratuit.

Actualizările aduse celei mai noi aplicații Yahoo Mail au fost făcute pentru a facilita clienților urmărirea chitanțelor, a expedierilor, a cardurilor cadou și a abonamentelor “free trial” care trebuie anulate până la un anumit termen limită.
Cu filtre contextuale “în partea de sus a căsuței de primire”, dezabonare cu o singură apăsare, clasificarea atașamentelor și alte caracteristici, un nou design urmărește, de asemenea, să facă mai simplă navigarea.

Yahoo Mail te ajută să fii mai organizat

Urmărirea încercărilor gratuite poate fi utilă dacă sunteți unul dintre cei care se înregistrează pentru încercări gratuite.
Pentru a vă ajuta să decideți dacă să mențineți sau să încheiați o încercare gratuită, acesta afișează memento-uri în partea de sus a căsuței de e-mail, astfel încât să nu uitați termenul limită.
În plus, oferă alerte de urmărire curentă a coletelor pentru a vă anunța dacă produsul dvs. este gata de preluare sau unde se află în tranzit.

O altă vizualizare nouă vă permite să examinați toate chitanțele de comandă într-o singură locație, ceea ce facilitează urmărirea cheltuielilor sau procesarea rambursărilor.
În cele din urmă, vă puteți răscumpăra cardurile cadou neutilizate înainte de a expira, vizualizându-le în vizualizarea cardurilor cadou.

Navigația revizuită din partea de sus a căsuței de primire, care vă permite să navigați între căsuța de primire, atașamentele, memento-urile cu stele și productivitatea, este una dintre noile îmbunătățiri de design adăugate la Yahoo Mail.
În plus, sunt incluse acum gruparea în funcție de expeditor, dezabonarea cu o singură atingere și mesajul “trimiteți-mi un e-mail” pe care l-ați trimis ca memento.
Pentru a nu mai fi nevoit să scotociți prin fiecare e-mail, există acum un nou filtru “atașamente” care vă permite să afișați și să sortați toate atașamentele e-mailurilor în funcție de tip (PDF, documente, imagini).

Cu aproximativ 225 de milioane de utilizatori în 2020, Yahoo Mail se află chiar în spatele Gmail și Outlook în ceea ce privește popularitatea, dar nu le depășește.
Deși s-ar putea să dureze ceva timp până când va ajunge la tine, actualizarea este în curs de lansare pentru utilizatorii iOS și Android.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment