100% electric: Ford Pro dezvăluie noul E-Tourneo Custom

Dă şi tu share articolului

E-Tourneo Custom stabilește un nou standard pentru vehiculele pentru activități multiple prin fuziunea unui șasiu nou-nouț creat pentru un confort și o adaptabilitate optime cu un sistem de motor electric care poate asigura o autonomie de până la 370 de kilometri.

E-Tourneo Custom, unul dintre cele patru noi modele Ford Pro complet electrice care vor fi lansate în Europa până în 2024, se adresează atât flotelor de vehicule, cât și clienților personali și are un interior spațios pentru până la opt călători.

Scaunele din spate ultramoderne montate pe șine, ușile laterale motorizate, un sistem audio B&O, carduri digitale, un plafon panoramic din sticlă și un volan rabatabil sunt doar câteva dintre dotările de înaltă calitate pe care le oferă noul model. Rafinamentul și dinamica superioare oferite de designul de ultimă generație sporesc și mai mult nivelul de confort.
Arhitectura îmbunătățită a platformei cu suspensie spate independentă asigură o propulsie electrică silențioasă, precum și un nou grad de confort și stabilitate.

Potrivit lui Hans Schep, director general al Ford Pro, Europa, “Fie că este vorba de o excursie de weekend cu familia sau de transportul executivilor la aeroport cu stil, confort și rafinament, sistemul de propulsie complet electric al modelului E-Tourneo Custom, conectivitatea avansată, designul de ultimă generație și noile caracteristici premium îl fac o alegere convingătoare.”

The E-Tourneo Custom offers remarkable performance and refinement using the same high-density battery cell technology as the Ford F-150 Lightning pickup in a 74 kWh usable battery with a 160 kW electric motor.
Additionally, for even higher fuel efficiency and a more relaxing and comfortable driving experience, the all-electric engine allows one-pedal operation.

A 125 kW DC fast charger can complete a 15-80% recharge of the battery in around 41 minutes, while a three-phase 11 kW AC charger can complete a full recharge of the battery in less than eight hours.
The charging profile for the E-Tourneo Custom was created to enable a 125 kW DC rapid charge session to add about 38 km of range in just five minutes.

Cu o capacitate maximă de tractare considerabilă de 2.000 kg și o sarcină utilă considerabilă, E-Tourneo Custom permite proprietarilor să își mute în mod eficient prietenii, familia și echipamentele sportive, precum și clienții și bunurile acestora.

De asemenea, clienții pot profita din plin de variantele electrificate ale Tourneo Custom datorită tehnologiei Pro Power Onboard, care livrează până la 2,3 kW prin intermediul conexiunilor din cabină, ceea ce o face perfectă pentru alimentarea gadgeturilor electronice, a uneltelor și a echipamentelor de agrement în aer liber.

Indiferent dacă vehiculul are un sistem de propulsie complet electric, PHEV sau cu combustie internă, noul șasiu oferă mult spațiu interior.
Pentru E-Transit Custom, variantele standard și cu ampatament lung oferă fiecare până la opt locuri pe trei rânduri, iar pentru versiunile Tourneo Custom PHEV și EcoBlue, până la nouă locuri.

Un sistem revoluționar de scaune modulare, montat pe șine, pentru al doilea și al treilea rând, permite o ajustare maximă a aranjamentului cabinei, ceea ce oferă cel mai bun spațiu posibil pentru pasageri și bunurile acestora.
Scaunele montate pe șine permit utilizatorilor să mute scaunele înainte sau să le ridice complet, în funcție de necesități.
În timp ce scaunele de pe al treilea rând pot fi împărțite în treimi și treimi, cele trei scaune din al doilea rând pot fi toate deplasate independent.

Noile caracteristici ale specificațiilor cabinei premium includ un acoperiș panoramic mare din sticlă care oferă pasagerilor o senzație mai mare de spațiu și lumină și este tratat cu infraroșu pentru a menține cabina răcoroasă pe timp de vară. Atunci când șoferul transportă lucruri grele, de exemplu, ușile laterale glisante acționate electric au, de asemenea, o funcție de activare hands-free care permite deschiderea acestora prin trecerea piciorului în direcția roții din față.

Noul Tourneo Custom are, de asemenea, scaune încălzite pe al doilea rând, un sistem audio B&O puternic cu 14 difuzoare și un subwoofer orientat spre spate, iluminare ambientală inteligentă și gestionarea automată a temperaturii aerului pe trei zone pentru a maximiza confortul.

Ford a creat, de asemenea, un nou sistem de chei digitale de ultimă generație care utilizează tehnologia NFC, care va fi comparabil cu cardurile de chei din camerele de hotel și care se așteaptă să fie disponibil în 2024.
În timp ce se angajează în activități sportive sau în aer liber, utilizatorii cheii digitale pot purta la îndemână un card subțire și rezistent la apă, mai degrabă decât o telecomandă mare.
Companiile care angajează o singură mașină cu mai mulți șoferi profită, de asemenea, de această metodă.

Cu un stil expresiv și sculptural care va atrage atât clienții privați, cât și organizațiile de flote, noul Tourneo Custom creează o impresie puternică pe șosea.
Vehiculul are o lățime vizibilă mai mare în față și în spate datorită statura sa substanțială, ceea ce îi conferă un aspect musculos și dinamic. În interiorul instrumentarului de bord este disponibil un ecran tactil ergonomic de 13 inchi cu sistemul de infotainment SYNC 4, axat pe șofer, și compatibilitate wireless pentru Android Auto și Apple CarPlay.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment