YouTube se transformă într-un fel de Facebook și începe cu cea mai importantă opțiune: schimbarea de care nu aveai nevoie

Dă şi tu share articolului

În ultima vreme, YouTube s-a schimbat în mod constant și, de cele mai multe ori, acest lucru ar putea fi considerat un regres.
Nu vreau să sugerez că nu este o tendință, dar dacă nu ați dorit deja să vă alăturați unei rețele sociale, serviciul de streaming al Google se îndreaptă rapid în această direcție.

Popularitatea YouTube a fost recent atacată din toate părțile.
Facebook pare să fi renunțat la TikTok, dar Google îndreaptă platforma din ce în ce mai mult în direcția unei rețele sociale de teama TikTok. Chiar dacă ați folosit întotdeauna YouTube pentru a vă stoca preferințele de vizionare și pentru a încărca videoclipuri, serviciul va concura acum cu Facebook, Twitter, Instagram și orice altă rețea de socializare la care vă puteți gândi.

Schimbarea YouTube care este mai relevantă decât pare

Adoptarea numelor de utilizator pe YouTube a început în mod serios.
Modificarea pare inofensivă, având în vedere că comentariile și, probabil, răspunsurile au fost întotdeauna făcute folosind numele asociat cu contul YouTube.
Cu toate acestea, platforma online va oferi în curând opțiunea de a selecta pseudonime, cu o funcționalitate mult mai avansată decât era până acum.

Dintr-o anumită perspectivă, seamănă cu Twitter sau Facebook.
Numele vor fi precedate de simbolul @ în același scop.
Odată ce v-ați obișnuit cu aceste aluzii, veți putea folosi pseudonimele pentru a menționa utilizatorii și canalele în descrieri și comentarii, la fel ca pe orice altă rețea socială contemporană.

Vă va permite să găsiți foarte simplu utilizatori și canale pe întreaga platformă de streaming.

Toate zonele platformei, inclusiv partea Shorts (clona TikTok a Google), vor folosi aceleași nume de utilizator și le veți putea schimba o singură dată.
Faptul că acestea sunt distinctive este crucial.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment