VIDEO & FOTO Skoda și-a lansat noul logo și noul limbaj de design, odată cu conceptul Vision 7S, cu multe trimiteri către Dacia

Dă şi tu share articolului

Odată cu introducerea unui nou design, a unui nou logo și a unui concept car care sugerează o potențială variantă de serie cu șapte locuri, Skoda deschide o nouă eră.
Unele dintre elementele de design Skoda sunt destul de sugestive pentru logo-ul și elementele de design pe care Dacia le-a prezentat în ultimii ani.

Skoda dezvăluie noul său concept car cu vopsea kaki, care este remarcabil de asemănătoare cu cea a Dacia, precum și un logo cu numele scris cu litere lizibile, asemănătoare cu cele ale Dacia.
Ar putea fi o coincidență, dar în industria auto, unde rivalitatea se intensifică pe piața mașinilor ieftine, nimic nu este niciodată întâmplător.

În comparație cu conceptul Bigster de la Dacia, noul concept Skoda Vision 7S este semnificativ mai modern, mai contemporan și mai plin de dotări tehnologice de ultimă generație, dar chiar și așa, nu poți să nu remarci imediat culoarea verde cu tentă kaki a noului concept și inscripția Skoda de pe caroserie, care este similară cu logo-ul Dacia.

“Cu noua noastră identitate, ridicăm aspectul general al mărcii.
Baza noastră de clienți se schimbă, de asemenea, pe lângă linia noastră de produse.
Iar noi considerăm că aceasta este șansa ideală de a ne actualiza brandul pentru a reflecta deceniul care se schimbă și pentru a-i conforma aspectul la cerințele și așteptările clienților noștri. Noua noastră identitate subliniază designul modern și distinctiv și arată clar prima noastră abordare digital”, a declarat Martin Jahn, membru al consiliului de conducere al ŠKODA AUTO pentru vânzări și marketing.

Potrivit Skoda, 2.200 de persoane de pe șase piețe importante – Republica Cehă, Germania, India, Israel, Italia și Norvegia – precum și angajați din întreaga firmă au participat la dezvoltarea noului logo și au fost chestionați cu privire la variantele mărcii care au fost alese dintr-un total de 165 de propuneri.

Smaraldul și verdele electric au fost alese ca și culori ale mărcii, deoarece sunt, în cuvintele companiei, “prietenoase cu mediul înconjurător, durabile și conectate cu electromobilitatea”.

Conceptul Vision 7S

Chiar dacă nu a fost luată nicio decizie oficială privind producția, cercetarea Skoda Vision 7S, care va fi probabil expusă și la Paris, are stofă de model de serie.
Deși are un exterior asemănător cu cel al unui crossover, este de fapt un MPV standard cu 7 locuri, cu o mulțime de caracteristici tehnologice și un sistem de propulsie electric.
Vehiculul concept are o planșă de bord unică, un pachet de blocuri optice complet nou pentru marcă și un interior tradițional de concept-car. Acesta este alimentat de o baterie de 89 kW care poate fi încărcată în stații de până la 200 kW.
Autonomia anunțată este de 600 de kilometri, care probabil nu va fi niciodată implementată pe un model comercial.

“VISION 7S oferă o autonomie de peste 600 de kilometri și este capabil să se încarce rapid la 200 kW datorită bateriei sale de 89 kWh.
Acești factori evidențiază capacitățile tehnice ale kitului modular electric.
Interiorul oferă o imagine a viitorului mobilității individuale. Acesta poate fi configurat diferit pentru diverse situații, un scaun pentru copii poate fi instalat pe consola centrală, iar afișajul central mare și rotativ este incredibil de ușor de utilizat”, a declarat Johannes Neft, membru al Consiliului de Dezvoltare Tehnică al KODA AUTO.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment