Urby – Aplicația românească ce te ajută să găsești diverse evenimente, locuri de petrecut și multe altele

Dă şi tu share articolului

Urby – Aplicația românească ce te ajută să găsești diverse evenimente, locuri de petrecut și multe altele

Cu siguranță te-ai confruntat cu dileme în trecut atunci când nu știai unde să te plimbi, ce să vizitezi ori erai sătul de aceleași evenimente la care ai participat. Dar, a venit momentul ca să pui punct acestor lucruri și să aflii locuri noi de explorat din orașul tău. Așadar, astăzi vom discuta despre aplicația Urby.

Ce este Urby?
Aplicația Urby vine în sprijinul nostru. Vom vedea în cursul acestui articol de ce este capabil Urby. Mie unul îmi place foarte mult, are un design elegant, o interfață user-friendly și sper să devină din ce în ce mai populară.
Aplicația este capabilă să ofere utilizatorilor, evenimente recomandări, locații, atracții, în funcție de preferințe.
Urby este o aplicație ce te ajută să te conectezi în funcție de preferințele tale la multe orașe din România, astfel vei putea vedea diverse evnimente. Cu alte cuvinte, poți să îți creezi un flux personalizat de noutăți.
– De aseemenea Urby te contează la business-uri, servicii, organizații locale în sfera ta de interese
– Nu în ultimul rând poți afla de la alți utilizatori unde se poate mânca bine ori unde puteți petrece în oraș
– De asemenea, poți recomanda cu doar un singur click evenimente sociale, culturale, workshop-uri și nu numai.

Conținutul de calitate este practic esența Urby dacă o putem numi așa
scoțând oamenii din casă determinându-i să participe la diverse
evenimente sociale precum localuri, restaurante ori diverse locuri care
le descoperă pentru prima oară.

Trebuie menționat faptul că aplicația funcționează în baza unor algoritmi de recomandare, iar utilizatorii generează în mod automat clasamente cu cele mai tari evenimente, localuri din oraș.
Cea mai frecventă utilizare a aplicației o reprezintă urmărirea unui furnizor de informații. Spre exemplu putem urmări o anumită locație iar pe măsură ce acest furnizor de informații publică, vom vedea conținutul oferit de acesta.
Aplicația Urby afișează zilnic cele mai importante noutăți din orașul respectiv ales de tine. Această aplicație surprinde din toate punctele de vedere, este unica, inedită.
Urby la noi în țară este prezent în orașe precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca,
Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Timișoara,
Tîrgu Mureș.

Nu este obligatoriu să introduci adresa ta e email, aplicația poate fi folosită și în modul guests. Însă pentru a-ți putea oferi content personalizat în funcție de interesele fiecărei persoane este necesară conectarea cu o adresă de email.

Ce este diferit la Urby față de TripAdvisor și alte aplicații ori site-uri.
Urby este diferită de toate acestea și se bazează pe relația ta cu orașul, în schimb serviciile menţionate mai sus sunt mai mult ghiduri turistice  sau modele de adverstising ce te determină să alegi într-un alt mod locaţii.
Structurarea informațiilor în Urby ține strict de ceea ce ne interesează față de Social Media care livrează informații cu duiumul care nu ne sunt de interes. Dacă putem spune așa folosește principiul rețelei de socializare – Facebook-ului atunci când dăm like la o pagină spre exemplu a unui restaurant, sau eveniment ce urmează a se desfărșura primind notificări de la acestea două.

Urby pătrunde și în țările străine
Este adevărat, obiectul prioritar al fondatorilor startup-ului îl reprezintă pătrunderea în marile orașe din Europa, lucru ce a fost realizat.
Aplicația este capabilă să furnizeze informații din Olanda pentru orașele: Amsterdam, Rottertdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, The
Hague, Alkmaar, Almere Stad, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Tilburg.
În Germania este disponibilă doar în Berlin.
Cu siguranță inginerii software din spatele acestui produs se confruntă cu o reală provocare când vine vorba de structurare, organizare și livrare de informații din țările Europei Vestice. Dar cu siguranță aplicația va avea succes în Europa fiind apreciată de cât mai multe persoane.

Urby a fost gândită ca o aplicație cât mai intuititivă ce se vrea a extinde mai departe de granițele țării noastre în cât mai multe state din Europa.

Trebuie menționăm și faptul că Urby este a treia generație de aplicații ce au fost dezvoltate din anul 2013 de către Eventya Co.

Aplicația Urby este gratuită și este disponibilă pe platformele Android sau iOS, și sper în curând să fie dezvoltată și pentru device-urile ce rulează Windows.
Organizațiile, companiile sau instituțiile din fiecare oraș pot folosi aplicația în variantă premium. Activarea unui cont premium va debloca instrumente specifice de marketing pentru clienții care vor plăti.
Prin urmare, aplicația oferă diverse facilități contra cost ce au ca scop scutirea acestor useri și munca de sincronizare a contentului între anumite platforme web etc.

– Aplicația Urby pentru Android poate fi descărcată de aici Download

– Iar pentru  iOS aplicația poate fi descărcată de aici Download 

Site-ul oficial al aplicației – Urby

Cu siguranță Eventia Co are în plan o viitoare dezvoltare a aplicației și pentru Windows Store

Concluzii,
Așadar o aplicație neașteptat de bună pentru toți cei care sunt în
căutarea unor noi evenimente ce doresc să-și organizeze timpul într-un
mod cât mai plăcut.
Aplicația prezintă un mare interes bucurându-se de popularitate fiind apreciată de peste 5000 de persoane.


Dacă v-a plăcut articolul dați un share și un like
Vă aștept cu părerile voastre. Sunt convins că vom porni o adevărată dispută

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

14 Thoughts to “Urby – Aplicația românească ce te ajută să găsești diverse evenimente, locuri de petrecut și multe altele”

 1. Pare o aplicatie utila 😀 o sa ii dau si eu o sansa weekendul asta, poate gasesc ceva fain de facut.

 2. Pare foarte faina aplicatia. Recunosc ca de multe ori imi doream sa aflu informatii despre evenimentele ce se tin in Bucuresti sau targuri ori lansari de produse/carti si nu prea aveam multe mijloace la indemana de unde sa ma informez. Cred ca o voi descarca si eu sa vad daca ma prinde! Multumim pentru tips.

 3. Suna interesant! Mai ales ca tot timpul m-m gandit ca e nevoie de o astfel de aplicatie – fara reclame inutile, simpla si cu informatiile de care am nevoie.

  O s-o descarc, sa vedem ce poate. 😀

 4. Ada

  Ce idee buna 🙂 Incerc si eu 😛 Mereu simt ca pierd cate ceva, numai de m-ar trage telefonul de mana ca se intampla ceva, sa-mi amintesc.

 5. O sa instalez si eu aplicatia.
  Mi-ar fi de mare folos cand plec in excursii cu cei mici si as putea sa aleg anumite zile/orase in functie de evenimentele desfasurate.
  Multumesc pentru recomandare!

 6. Îmi place ca mereu esti la curent cu noutatile ( si aici ma refer la tot ce înseamna calitate ). Am observat ca multe persoane fac reclama unor produse, nefiind nici ei convinsi de calitatea lor. Felicitari pentru articol si pentru întreg blogul.

  1. Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase stefy sinka@ și apreciere. Este adevărat sunt persoane care nu sunt convinse de calitatea lor. Eu momentan nu scot nici un ban din acest blog. Sper să trec în curând la domeniul .ro pentru a fi cât mai profi.

 7. Interesanta aplicația, o voi descarca și eu. Merci de info, nu auzisem de ea pana acum.

 8. Foarte utilă aplicația, nu știam de ea. O voi folosi pe viitor.

 9. Sa stii ca m-ai convins repejor sa o instalez! Chiar am nevoie de o locatie pentru intalnirea cu fetele de sambata! Merg acum sa caut, mi-ai dat de lucru! Am sa iti spun daca m-a ajutat! 🙂

 10. Ira

  Ce idee frumoasa! O s-o incerc si eu!

 11. Mereu mi-am dorit o aplicatie de genul, o sa vad despre ce e vorba si cum functioneaza.

 12. Anonim

  Ar trebui sa iti cumperi domeniu. E cel mai tare blog de tehnologie cu toate ca e relativ nou.

 13. Urby pare o aplicatie perfecta pentru toti mondenii :))

Leave a Comment