Un motiv să-ți cumperi iPhone 13 mini: ce se va întâmpla cu iPhone 14, acum s-a aflat

Dă şi tu share articolului

Apple lansează patru smartphone-uri în fiecare an și oferă o versiune mini ainca de anul trecut. Din păcate, cererea nu pare să fie suficient de mare pentru dispozitivele mici. Din acest motiv, iPhone 13 mini este probabil cel mai recent al gigantului Cupertino.

Dacă ți-a plăcut iPhone 13 mini când l-ai văzut la conferința Apple, dar ezitai cu privire la posibilitatea de a-l cumpăra, este o idee bună să ții cont de zvonurile care au început să se răspândească pe internet despre lansarea în 2022. Un alt mini poate să nu mai existe.
iPhone 14 nu vine cu un mini

La doar câteva zile după ce iPhone 13 a fost pus în vânzare, zvonurile despre iPhone 14 au început deja să se răspândească pe Internet și nu sunt foarte pozitive pentru pasionații de telefoane mici. Dintr-un punct de vedere, speculații similare sunt răspândite pentru iPhone 13, dar mini este încă lansat.


Discuția este simplă. Unitatea mini iPhone 12 nu s-a vândut prea bine. IPhone 12 Pro Max a avut un succes uriaș. Când va sosi era iPhone 14, versiunea mini va fi înlocuită de versiunea maximă a iPhone 14. Nu este la fel de ieftin ca 13 Mini, dar este semnificativ mai ieftin decât iPhone 13 Pro Max. Prin urmare, setul de dispozitive lansate într-unul include iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Nu este surprinzător faptul că dispozitivele ce au dimensiuni mari au abateri semnificative în ceea ce privește performanța fotografiei și poate calitatea ecranului. În plus, este cel mai ieftin iPhone de 6,7 inci realizat vreodată și va avea o mulțime de fani. Totuși, după cum se zvonea, ar fi interesant să vedem dacă Apple va trece la panoul OTP LLED 120Hz de pe toate cele patru iPhone-uri în 2022.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment