Stiri oficiale – coronavirus Romania – Cum trebuie sa ne informam corect?

Dă şi tu share articolului

știm cu toții că pandemia de Corona virus ne-a afectat în multe privințe, de la restrictii lockdown-uri la fakenews-uri. o sursă de informare corectă ne alimentată de panică vrei să fii vigilentă în felul în care accesează distribuie sumedenia de știri prezentate în Media.

întotdeauna este bine să vă informați din surse oficiale. Si nu voi prezenta site lansat de Guvernul României oficiale privire la cazurile de coronavirus https://stirioficiale.ro/informatii

 Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.    nu dați curs manipulărilor. Verificați întotdeauna sursa respectiva si daca nu găsiți sursa intrați pe https://stirioficiale.ro/informatii si acolo vedeti informatiile oficiale.

Accesarea de informații care fac parte din categoria fake-news-urilor duc la o panica in randul cetatenilor. Din acest motiv a fost lansat acest website prezentat mai sus pentru informa oamenii corect, pertinent despre situatia cazurilor de covid si de asemena alte stiri oficiale si comunicate de presa.

înțeleg foarte bine că pandemia de covid i-a ajutat pe multi sa-si rotunjească veniturile prin publicarea acestor știri false și de asemenea satisfacția din păcate a avut noroc de a genera confuzie și panică.

Haideti să ne informăm corect să nu dăm curs manipulărilor.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment