Samsung Galaxy S23 ar aduce o baterie mai mare, deși se păstrează designul compact al predecesorului, display-ul de 6.1 inch

Dă şi tu share articolului

În cursul acestui an, potrivit zvonurilor, Samsung va prezenta cea mai nouă gamă de dispozitive emblematice.
Ne referim la tripla generație Galaxy S23, care, conform zvonurilor, nu va avea nicio îmbunătățire notabilă față de Galaxy S22.
Astăzi, descoperim că se anticipează că mignonul seriei va avea o baterie mai mare decât cea de dinainte.
Informația este oferită în rândurile de mai jos.

Informatorul care face această acuzație este Digital Chat Station.
Potrivit acestuia, Galaxy S23 va dispune de un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,1 inci, cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.
Discutăm despre un panou comparabil cu cel din urmă.
Cu toate acestea, telefonul va avea o baterie de 3900 mAh, care este cu 200 mAh mai mare decât cea a lui Galaxy S22, pe care îl înlocuiește.

Conectorul se va încărca doar la maximum 25 W pe fir, prin urmare ritmul de încărcare nu va fi deosebit de rapid, așa cum am descoperit recent.

În caz contrar, Galaxy S23 nu ar mai avea o “insulă” pentru camera foto, dar designul ar rămâne în mare parte neschimbat față de cel al predecesorului său.
La interior se va afla un procesor Exynos de generația a noua, în timp ce unele teritorii ar urma să primească variante Snapdragon 8 Gen 2. Acesta se mândrește cu margini subțiri, o cameră selfie integrată în ecran și ar fi alimentat de acest procesor.

Se zvonește o premieră pentru sărbătorile de iarnă pentru această serie, dar nu a fost confirmată încă.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment