Review – FreeBuds 4i, noile căşti Huawei echipate cu funcţia de anulare activă a zgomotului şi o baterie puternică ce permite 10 ore de redare continuă

Dă şi tu share articolului

Căștile HUAWEI FreeBuds 4i TWS oferă clienților un confort sporit, o durată de viață a bateriei de până la 10 ore de redare continuă sau chiar 22 de ore cu ajutorul cutiei de încărcare și tehnologia ANC (Active Noise Cancellation) la un preț fantastic.

Atât rețelele de magazine partenere ale Huawei, cât și propriul magazin, creat recent, huaweistore.co.uk, oferă produsul.

Până la sfârșitul lunii mai, abonații la newsletter sunt eligibili pentru a primi un voucher de 100 de lei pentru achiziționarea noilor căști TWS Huawei FreeBuds 4i, care se vând la prețul de 299 de lei.

Încărcare rapidă pentru a asculta muzică continuu

Cu o durată lungă de viață a bateriei, o calitate impecabilă a sunetului și o tehnologie ANC eficientă, HUAWEI FreeBuds 4i moștenește calitățile deosebite ale seriei și le permite utilizatorilor să își exprime complet creativitatea și entuziasmul, bucurându-se în același timp de o experiență de ascultare confortabilă, oriunde s-ar afla.

Atunci când funcția ANC este dezactivată, HUAWEI FreeBuds 4i asigură 6,5 ore de convorbiri vocale sau 10 ore de redare continuă a muzicii, conform cercetărilor Huawei Labs.
Acestea pot oferi 14 ore de apeluri vocale sau 22 de ore de redare de muzică atunci când sunt utilizate împreună cu cutia de încărcare.

În plus, HUAWEI FreeBuds 4i oferă o funcție de încărcare rapidă pentru a înlătura orice îngrijorare legată de epuizarea bateriei.
Conform statisticilor laboratoarelor Huawei, HUAWEI FreeBuds 4i se încarcă în aproximativ 10 minute și oferă 4 ore de plăcere audio.

Experienţă audio imersivă cu anularea activă a zgomotului (ANC)

Pentru cele mai frecvente cazuri de utilizare și medii din viața de zi cu zi, inclusiv mall-uri, autobuze, gări și birouri, Huawei FreeBuds 4i include setări de anulare a zgomotului care au fost optimizate.
Pentru a rezolva perturbațiile comune, cum ar fi zgomotul aparatelor de aer condiționat, zgomotul ventilatoarelor de calculator, zgomotul trenurilor în tuneluri și mulțimile zgomotoase, au fost efectuate calibrări.
În această abordare, performanța de suprimare activă a zgomotului a fost îmbunătățită și mai mult pentru a oferi o experiență bună.

HUAWEI FreeBuds 4i utilizează algoritmi de anulare activă a zgomotului pentru a realiza unde acustice inversate care anulează zgomotul de fond. Microfoanele captează aceste unde pentru a crea efectul ANC.
Atunci când zgomotul este eliminat în mod eficient, calitatea sunetului nu este afectată și chiar poate face ca urechile utilizatorilor să simtă mai puțină presiune.

Comunicaţi eficient purtând castile cu ajutorul modului Awareness

Atunci când folosiți căști cu anulare activă a zgomotului în public, oamenii trebuie să fie conștienți de anumite sunete de fundal.
HUAWEI FreeBuds 4i are un mod Awareness pentru anumite circumstanțe.
Utilizatorii pot trece rapid de la modul de suprimare a zgomotului la modul Awareness fără a-și scoate căștile, dând o bătaie lungă pe mânerul căștii.
Ca urmare, atunci când folosesc căștile, utilizatorii pot vorbi mai ușor cu cei din apropiere și pot fi conștienți de zgomotul de fond. 

Anularea zgomotului cu microfon dual pentru apeluri mai clare
HUAWEI FreeBuds 4i utilizează numeroase tehnologii, inclusiv emisia de “unde sonore inversate”, susținute de două microfoane externe pentru captarea precisă a sunetului, pentru a reduce interferențele zgomotului ambiental în timpul apelurilor.
În plus, are o construcție specială rezistentă la vânt care poate înăbuși eficient sunetele produse de vânt.

Toate smartphone-urile care sunt alimentate de ecosistemele iOS sau Android se pot conecta fără efort la FreeBuds 4i pentru a oferi utilizatorilor o experiență audio completă.
Toate căștile FreeBuds, inclusiv FreeBuds 4i, funcționează cu iOS și Android ca punct de plecare.

Detectare precisă a atingerii

Sensibilitatea senzorilor este crucială pentru a oferi o experiență de interacțiune uimitoare.
Pe ambele părți ale căștilor, HUAWEI FreeBuds 4i includ senzori tactili capacitivi încorporați, care pot detecta comportamentele utilizatorului și pot crește sensibilitatea. utilizatorii pot face lucruri precum schimbarea muzicii, efectuarea de apeluri vocale și activarea și dezactivarea anulării zgomotului cu o atingere ușoară, în loc de obișnuita atingere puternică. Acest lucru face ca interacțiunea cu telefonul să fie mai plăcută.

Utilizatorii pot activa: prin atingerea de două ori a căștii HUAWEI FreeBuds 4i:

  • Comenzi de redare a muzicii: redare/oprire
  • Apel vocal: preluare/închidere

Pe căștile HUAWEI FreeBuds 4i, apăsările prelungite pornesc:

  • Comută între modul ANC și modul de conștientizare.

De asemenea, căștile au un strat lucios pe partea superioară pentru a descuraja murdăria și amprentele digitale și includ un algoritm inteligent care îi ajută pe utilizatori să evite atingerile false. 

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment