Review Apple Iphone 13 Pro Max, preț, păreri, opinii

Dă şi tu share articolului

Odată cu lansarea Apple Iphone 13 Pro Max, au existat o mulțime de opinii cu privire la faptul că merită sau nu prețul ridicat. În acest articol, vom analiza iPhone 13 Pro Max și caracteristicile sale, vom examina specificațiile și performanțele sale în comparație cu alte telefoane de pe piață și vom împărtăși opinia noastră dacă este sau nu o investiție care merită. Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Prezentare generală a iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max este cel mai mare și cel mai scump iPhone din gama Apple 2020. Acesta dispune de un ecran OLED de 6,7 inchi, cipul Apple A14 Bionic, suport 5G și trei camere din spate. Prețurile încep de la 1.099 de dolari pentru modelul de bază cu 128 GB de stocare.

iPhone 13 Pro Max este cel mai mare și cel mai scump iPhone din gama Apple pentru 2020. Acesta dispune de un ecran OLED de 6,7 inchi, cipul Apple A14 Bionic, suport 5G și trei camere din spate. Prețurile încep de la 1.099 de dolari pentru modelul de bază cu 128 GB de stocare. Pentru 100 de dolari în plus, puteți obține un model de 512GB sau puteți dubla stocarea la 1TB pentru 200 de dolari în plus.

Ca și în cazul iPhone 11 Pro Max de anul trecut, modelul 13 Pro Max este prea mare pentru mâinile și buzunarele unor persoane. Iar camera sa nu este vizibil mai bună decât cea a iPhone 12 Pro, mai puțin costisitoare; are doar mai multe obiective (o cameră ultrawide și o cameră teleobiectiv) care sunt de o calitate ușor mai bună. Dar dacă sunteți în căutarea celui mai bun iPhone posibil – și nu vă deranjează să plătiți un preț mai mare -, 13 Pro Max este acesta.

Specificații tehnice ale iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max este modelul iPhone de top pentru 2020. Acesta dispune de un ecran OLED de 6,7 inci, de cel mai recent procesor Apple A14 Bionic și de suport 5G. De asemenea, dispune de un sistem de cameră triplă cu obiective Ultra Wide, Wide și Telephoto, precum și de modul Noapte pentru fotografii îmbunătățite în condiții de iluminare slabă. Iată specificațiile tehnice complete pentru iPhone 13 Pro Max:

Display: Afișaj OLED de 6,7 inchi (rezoluție 2532×1170 la 458 ppi)

Procesor: Cip Apple A14 Bionic

Spațiu de stocare: 64GB/256GB/512GB

Camere foto: Sistem cu trei camere foto cu obiective de 12MP Ultra Wide, Wide și Telephoto; Mod noapte

Durata de viață a bateriei: Până la 20 de ore de redare video; până la 12 ore de navigare pe internet prin LTE sau 5G
Conectivitate: Suport 5G (Sub6GHz și mmWave), WiFi 6, Bluetooth 5.0

Comparație a caracteristicilor cu alte smartphone-uri populare

iPhone 13 Pro Max este cel mai nou și cel mai mare telefon Apple. Acesta are un ecran de 6,7 inchi, ceea ce îl face cu 0,7 inchi mai mare decât iPhone 13 standard. Dimensiunea suplimentară înseamnă că are o baterie mai mare și mai mulți senzori de cameră. De asemenea, vine cu suport 5G și un preț de pornire de 1.099 dolari / 1.099 lire sterline / 1.849 dolari australieni.

Samsung Galaxy S22 este cel mai nou telefon de la Samsung. Acesta are un ecran de 6,2 inci și are un preț de pornire de 999 dolari / 899 lire sterline / 1.449 dolari australieni. Deși este mai mic decât iPhone 13 Pro Max, are un ecran cu o rezoluție mai mare și vine cu suport 5G în standard.

Ambele telefoane au avantajele și dezavantajele lor, dar, în general, credem că iPhone 13 Pro Max este cel mai bun telefon. Este mai mare și are un sistem de cameră mai bun, dar este și mai scump. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun telefon de pe piață, optați pentru iPhone 13 Pro Max.

Avantajele și dezavantajele modelului iPhone 13 Pro Max

Când vine vorba de produsele Apple, există întotdeauna multă agitație în jurul lansării unui nou iPhone. iPhone 13 Pro Max nu este diferit, mulți oameni fiind nerăbdători să pună mâna pe cel mai nou și cel mai bun produs de la Apple. Dar, ca în cazul oricărui produs, există argumente pro și contra care trebuie luate în considerare înainte de a face o achiziție. Iată câteva dintre principalele argumente pro și contra ale iPhone 13 Pro Max:

Pro:

-Cea mai mare dimensiune a ecranului de până acum a unui iPhone, perfect pentru cei care doresc un ecran mai mare
Cipul -A14 Bionic este cel mai rapid cip folosit vreodată într-un smartphone, oferind performanțe imbatabile
-Configurarea triplă a camerei din spate oferă capacități foto și video superbe
-Suportul pentru rețelele 5G înseamnă viteze de descărcare și încărcare mai rapide

Contra:

Prețul și planurile incluse în pachet

Dacă sunteți în căutarea celui mai scump iPhone, 11 Pro Max este cea mai bună opțiune. Pornește de la 1.099 dolari și poate costa până la 1.449 de dolari pentru o versiune maximă cu 512 GB de stocare. Pentru comparație, modelul de bază iPhone 11 Pro începe de la 999 de dolari, în timp ce iPhone 11 standard costă doar 699 de dolari. Deci, ce primești pentru acești bani în plus?

Cea mai mare diferență dintre 11 Pro Max și frații săi mai mici este dimensiunea. Modelul Max are un ecran OLED de 6,5 inchi, în timp ce modelul obișnuit 11 Pro are un ecran de 5,8 inchi. Dacă doriți un telefon și mai mare, Galaxy Note 10+ de la Samsung oferă un ecran de 6,8 inci.

De asemenea, iPhone 11 Pro Max are o autonomie a bateriei ușor mai bună decât celelalte iPhone-uri din gama Apple. Apple susține că puteți obține până la 20 de ore de redare video și 12 ore de utilizare a internetului cu o singură încărcare, față de 18 și, respectiv, 10 ore pentru modelul 11 Pro obișnuit. În cadrul propriilor noastre teste, am constatat că iPhone 11 Pro Max a rezistat aproximativ 10 ore la testul nostru de baterie, care simulează navigarea continuă pe internet prin LTE la o luminozitate de 150 de nits (puțin mai puțin decât estimarea Apple).

O altă caracteristică notabilă este faptul că iPhone 11 Pro Max poate profita de viteze de încărcare wireless mai rapide decât frații săi mai mici, datorită dimensiunii sale mai mari. În cazul în care încărcarea Qi obișnuită a iPhone-ului

Recenzii/Opinii ale utilizatorilor

Noul iPhone Pro Max este în sfârșit aici, iar oamenii își dau deja recenziile și opiniile! Iată ce spun aceștia:

“Camera foto este incredibilă!”

“Îmi place noul design!”

“Autonomia bateriei este incredibilă!”

“Prețul este un pic cam mare, dar merită.”

“Nu sunt un fan al noilor opțiuni de culoare.”

Alternative de luat în considerare

Când vine vorba de alegerea unui nou iPhone, există o mulțime de opțiuni. Apple oferă o varietate de modele diferite, de la iPhone SE, care nu necesită un buget prea mare, până la iPhone Pro Max, care este vârful de gamă. Așadar, care este cel mai potrivit pentru tine?

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun iPhone pe care îl puteți cumpăra, atunci Pro Max este cel mai potrivit. Are cel mai mare ecran dintre toate iPhone-urile, un sistem impresionant de camere triple și multă putere sub capotă. Bineînțeles, toate acestea au un preț – Pro Max începe de la 1.099 de dolari.

Dacă nu doriți să cheltuiți atât de mulți bani, atunci iPhone 11 Pro standard este o alternativă excelentă. Acesta are multe dintre aceleași caracteristici ca Pro Max, dar într-un pachet mai mic (și cu un preț mai mic). În plus, dacă nu ai nevoie de toți acei senzori suplimentari ai aparatului foto, atunci s-ar putea să-ți fie mai bine să alegi unul dintre celelalte iPhone-uri excelente de la Apple, cum ar fi iPhone 11 sau chiar iPhone SE, mai ieftin.

Așadar, sunt câteva lucruri de luat în considerare atunci când te decizi ce iPhone este potrivit pentru tine. Dar, în cele din urmă, totul se reduce la ceea ce ai nevoie și la cât de mult ești dispus să cheltuiești.

Concluzie

În concluzie, Apple iPhone 13 Pro Max este un smartphone de top care se mândrește cu o serie de caracteristici. Are un ecran și o cameră foto impresionante care îl fac ideal pentru a captura tot felul de imagini și clipuri video. În plus, durata de viață a bateriei sale le permite utilizatorilor să rămână conectați ore în șir, fără a fi nevoiți să își facă griji cu privire la reîncărcarea dispozitivului la fiecare câteva ore. În mod similar, cu procesorul său rapid ca fulgerul, utilizatorii pot trece cu brio peste sarcini în timp ce își desfășoară rutina zilnică – ceea ce face ca acest telefon să merite prețul atât din punct de vedere al performanței, cât și al valorii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment