Istoria coșului de Crăciun

Dă şi tu share articolului

Mâncare și băutură

Coșul de Crăciun nu a fost creat de marile întreprinderi pentru a-și liniști clienții și personalul.
Coșurile de Crăciun, care au fost mult timp cel mai popular cadou tradițional de sărbători, au o istorie fascinantă.
Ce sunt mai exact coșurile cadou și de ce sunt ele cadourile ideale de Crăciun?

Haideți să facem o scurtă călătorie în timp pentru a afla mai multe despre originile coșurilor de Crăciun.
De unde a început oferirea cadourilor de Crăciun?
De exemplu, se spune că William Cuceritorul a introdus coșurile în Anglia în secolul al XI-lea. Numele “coș” provine din cuvântul francez “hanapier”, care înseamnă “cutie pentru pahare”.
Dar multe alte regiuni ale Europei aveau coșuri cu mult înainte de asta.
Acestea erau folosite ca recipiente pentru depozitarea fructelor și a alimentelor și erau confecționate din răchită.

Abia în epoca victoriană, în anii 1800, oamenii au început să se gândească la obiceiul de a face cadou cuiva un coș personalizat.
Doar gospodăriile bogate le produceau și le comercializau chiar și atunci.
De Crăciun, se construia frecvent un coș pentru fiecare membru al gospodăriei, umplut cu cele mai bune alimente și băuturi.

Posibilitatea de a expedia coșuri de cadouri pe distanțe mari a fost în curând disponibilă datorită progreselor în sistemul feroviar, ceea ce a contribuit la adevărata popularitate a trimiterii coșurilor de cadouri de Crăciun.
Conținutul coșurilor de cadouri s-a îmbunătățit substanțial, iar varietatea de alimente și băuturi disponibile a crescut pe măsură ce timpul a trecut și a devenit mai ușor pentru mai multe națiuni să importe mărfuri din întreaga lume.
Piața este plină de coșuri cadou atât accesibile, cât și scumpe, oferindu-i celui care oferă cadoul o gamă largă din care să aleagă.

Coșurile cadou au continuat de atunci.

Inițial trimise doar în perioada sărbătorilor, acum sunt trimise pe tot parcursul anului pentru orice ocazie specială, când doriți să vă exprimați fericirea față de o persoană dragă, un prieten sau pentru a vă arăta aprecierea față de echipa sau un client.

Coșurile au fost distribuite frecvent în timpul Primului Război Mondial.
Pentru a trimite soldaților și prizonierilor de război din alte țări un pachet plin de amintiri de acasă, Crucea Roșie a făcut donații pentru coșuri cadou.

Acum știm puțin despre istoria coșurilor de Crăciun – ce ar trebui să fie în aceste coșuri?
În primul rând, un coș de Crăciun nu trebuie să fie întotdeauna un coș în sensul tradițional.
Poate fi o cutie superbă, un coș de răchită, o pungă de cadou sau orice altceva.
Un coș frumos trebuie să includă o mulțime de bunătăți clasice de care să te bucuri de Crăciun, fie în pereche, în familie, într-un grup de prieteni sau singur, așa cum vei descoperi în selecția de coșuri de Crăciun de la Gift Idea.
La Gift Idea găsiți coșuri pe care le puteți oferi drept cadou colegilor, clienților și partenerilor de afaceri, pe lângă angajați.

Coșurile tradiționale de Crăciun includ, de obicei, o mare varietate de mâncăruri gourmet și băuturi premium, pe lângă aceste articole culinare festive.
Coșurile de Crăciun nu conțin doar brânzeturi, ci și un sortiment delicios al celor mai bune alimente, cum ar fi ciocolată și bomboane premium.

Vinul, șampania și Prosecco sunt adaosuri minunate la un coș de Crăciun personalizat pentru persoanele care apreciază alcoolul și toate vor fi savurate cu plăcere în perioada sărbătorilor.
Ciocolata caldă poate fi regăsită în multe coșuri de Crăciun, deoarece băuturile festive sunt în mod tradițional un must-have.
Descoperă frumoasele coșuri de Crăciun de la Gift Idea!

Un coș de Crăciun personalizat, însă, poate conține tot ceea ce vă place.
Am văzut de-a lungul anilor câteva coșuri uimitoare care nu includ doar alimente de înaltă calitate, ci și lumânări parfumate, papuci, bombe de baie, chiar și puzzle-uri și jocuri.

De asemenea, suntem de acord că coșurile cadou nu ar trebui să fie rezervate doar pentru sărbători.
Practic, pentru orice ocazie, inclusiv pentru o zi de naștere, o nuntă, un botez sau chiar “doar pentru că”, puteți surprinde pe cineva cu un coș.

Cui îi faceți cadou un coș de Crăciun?

De fapt, nu există nicio restricție cu privire la persoanele cărora le puteți oferi un coș.
Gift Ideas are articole atât pentru bărbați, cât și pentru femei, copii, echipe de birou și multe altele.
Mai mult, acestea pot fi livrate oriunde în țară.

Există ceva diferit la un coș de Crăciun corporativ?

Nu, nu este nimic neobișnuit, în afară de motivul pentru care oferiți cadoul.
Dacă nu faceți un coș de Crăciun personalizat, ați putea adăuga articole de marcă, cum ar fi calendare sau agende pe care să apară logo-ul companiei dvs.

Coșurile opulente de la Gift Idea, pline cu alimente și băuturi, pot fi dăruite atât partenerilor, cât și asociaților și membrilor personalului.
O echipă fantastică de profesioniști în domeniul cadourilor vă va furniza exact coșurile de care aveți nevoie.
Comenzile corporatiste, indiferent cât de mari, vor fi onorate, deoarece acestea pot fi livrate la domiciliul membrilor personalului.

Pe giftidea.co.uk puteți găsi o selecție largă de coșuri cadou de Crăciun și nu numai, potrivită pentru orice limită de cheltuieli.
Angajații de la Gift Idea vă vor sta la dispoziție pentru mai multe informații, dacă pur și simplu vizitați site-ul.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment