iQOO 11, smartphone de gaming, se lansează pe piața din Asia

Dă şi tu share articolului

Modelul emblematic iQOO 11, care face parte din linia iQOO 11 și oferă performanțe excepționale, a fost lansat la nivel internațional, potrivit iQOO, un sub-brand independent al vivo.

Cu cel mai recent sistem dual-chip și cea mai recentă tehnologie de afișare, precum și cu un control senzorial de ultimă generație pentru o experiență de joc completă, iQOO 11 oferă un nou nivel de plăcere a jocurilor.

Platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2, LPDDR5X și UFS 4.0 formează un trio puternic în interiorul iQOO 11.
Platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2, cel mai nou procesor de înaltă performanță de la Qualcomm, este unul dintre primele care va fi utilizat într-un smartphone, inclusiv în iQOO 11.

Platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2 echilibrează performanța și durata de viață a bateriei în timpul și după o sesiune prelungită de jocuri, îmbunătățind performanța de top a procesorului și a GPU-ului, reducând în același timp consumul de energie.
În plus, LPDDR5X și UFS 4.0 oferă cele mai înalte performanțe de memorie și stocare.

Pentru a oferi o performanță generală mai bună și mai raționalizată, iQOO 11 utilizează 3.0 RAM, care poate fi mărită cu până la 8 GB de memorie virtuală. Utilizatorii pot rula până la 43 de aplicații în fundal.

iQOO 11 poate fi încărcat complet în doar 25 de minute, datorită bateriei de 5000 mAh și încărcătorului FlashCharge de 120W. O cameră de vapori din oțel de 4,013 mm cu trei straturi de grafit este utilizată în sistemul de răcire cu lichid din camera de vapori a dispozitivului pentru a menține temperatura ideală.

În plus, iQOO 11 are o ramă specială din aluminiu care a fost dezvoltată pentru sectorul aviatic pentru a menține zona superioară a dispozitivului cu până la 2°C mai rece, în special în timpul sesiunilor de joc prelungite.
Telefonul poate identifica situațiile de supraîncălzire și le poate detecta, făcând utilizarea mai sigură.

Cu tehnologia de afișare de ultimă generație, cipul V2 și controlul complet bazat pe senzori, iQOO 11 oferă o experiență de joc de ultimă generație.

Ecranul AMOLED 2K E6 de 6,78 inchi de pe iQOO 11 produce imagini vibrante și realiste chiar și în condiții de lumină puternică.
iQOO 11 este alimentat de procesorul V2 și utilizează tehnici de predicție și compensare a mișcării pentru a minimiza blocajele sau întârzierile, oferind în același timp efecte vizuale puternice și de o claritate ridicată.

Chiar dacă jocul nu suportă în mod nativ astfel de rate, noua tehnologie Game Frame Interpolation permite iQOO 11 să aibă o rată de cadre de 90/120 fps. iQOO 11 utilizează, de asemenea, tehnologia In-Display Dual Monster Touch.
Această caracteristică permite utilizatorilor să manipuleze partea stângă a ecranului independent de cea dreaptă, oferindu-le viteză și control suplimentar prin utilizarea a patru degete, în loc de doar două.
În jocuri, motorul liniar Dual X-Axis Linear Motor îmbunătățește capacitatea de răspuns haptic, oferind un feedback rapid și indicii de mișcare mai mari.

Atunci când trece o mașină, de exemplu, motoarele din stânga și din dreapta pot identifica unde se află acțiunea în joc și vibrează pentru a oferi jucătorilor o experiență mai realistă.

Pentru o experiență stereo mai uniformă, iQOO 11 dispune de un difuzor Dual Stereo montat vertical pe marginea dispozitivului. Dispozitivul extinde câmpul sonor cu 50% până la 120 de grade, utilizând algoritmul de expansiune a câmpului sonor.

Ediția Legend și ediția Alpha sunt cele două variante de culoare disponibile pentru noul iQOO 11.
Mașinile emblematice ale seriei iQOO au fost modelate după BMW M Motorsport.

Renumitele dungi tricolore ale gamei iQOO, care reprezintă o schemă de culori simbolică pentru colaborarea cu BMW M Motorsport, sunt aplicate pe partea din spate a ediției Legend.
Un model Clous de Paris este acoperit de dunga de curse. Versiunile de iQOO 11 Legend Edition sunt construite din materiale care combină fibra de sticlă și pielea vegană.
În plus, un strat de protecție este pus peste pielea de silicon a dispozitivelor, oferindu-le o senzație elegantă și suplă.

Sticla AG folosită în versiunea Alpha iQOO 11 este ideală pentru persoanele care preferă un aspect tradițional, de lux.

O cameră GN5 ultra-sensibilă de 50 MP, o cameră telefoto și portret de 13 MP și o cameră ultraangulară de 8 MP alcătuiesc sistemul de camere din spate al iQOO 11.
Pentru imagini frumoase și fără zgomot, noul cip V2 și platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2 oferă îmbunătățiri ale camerei, precum și capacități de fotografiere și filmare pe timp de noapte.

Utilizând algoritmul Raw Video NR 3.0 actualizat, iQOO 11 poate produce materiale de înaltă calitate cu Pure Night View și 4K Super Night Video.

iQOO 11 utilizează funcția Zero-Shutter-Lag Motion Snapshot pentru cea mai bună fotografie de mișcare posibilă, care elimină întârzierea apăsării butonului de declanșare – intervalul dintre apăsarea butonului de declanșare și realizarea fotografiei – oferind un răspuns aproape instantaneu la fotografiere și permițând utilizatorilor să surprindă cu ușurință ceea ce văd.

Modelul iQOO 11 oferă o opțiune Night Camera Panning (Panoramă nocturnă) pentru a surprinde acțiunea pe timp de noapte. Această funcție profită de funcțiile de stabilizare ale dispozitivului pentru a diminua neclaritatea mișcării și pentru a îmbunătăți considerabil claritatea imaginilor care fotografiază sporturi în condiții de lumină slabă.

Pentru a crea efecte realiste de portret, camerele folosesc funcții software, inclusiv Studio-Quality Superb Portrait, care îmbunătățește algoritmii AI Skin Retouching și AI HD. Această funcție le permite utilizatorilor să editeze fotografiile.

Disponibilitate

Începând cu data de 8 decembrie 2022, iQOO 11 va fi introdus și pus în vânzare în Indonezia și Malaezia.
Smartphone-ul va debuta și va fi pus în vânzare în Thailanda pe 15 decembrie 2022.
În India, iQOO 11 va debuta pe 10 ianuarie și va fi pus în vânzare pe 13 ianuarie a aceluiași an.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment