Invata chestionare auto pe aplicatia Chestionare Auto Explicate

Dă şi tu share articolului

Permisul de conducere sau mai bine spus modalitatea de invatare a legisaltiei rutiere este mult mai usoara in prezent fata de ceea ce era in trecut. Prin simplul fapt ca pe interent gasim o multime de site-uri si aplicatii unde poti invata de la 0 si usor fara prea mari batai de cap.
Astazi va prezint si eu o noua aplicatie intereasnta pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere.

Chestionare auto Explicate DRPCIV

De ce e bine sa inveti pe o aplicatie sau site si nu din carti? Raspunsul este foarte simplu. Pentru ca cei care detin aceste site-uri aplicatii isi dau tot interesul sa le updateze cu informatiile actualizate si interbarile noi spre deosebire de carti unde sunt erori de scriere si intrebari gresite. Eu nu recomand sa invatati din carti pentru permis. Bani cheltuiti si aveti si sansa sa picati. Cel mai bine pe internet, sansele de reusitae vor fi mari daca depuneti si voi efort sa invatati.

Nimic mai simplu

Cat costa aplicatia Chestionare Auto Explicate si de unde o descarcam?

Aplicatia este complet GRATUITA a fost lansata luna aceasta in ianuarie se poate descarca de aici

De asemenea va las si pagina oficiala a acesteia https://www.facebook.com/Chestionare-Auto-Drpciv-1007557436006440

In aplicatie puteti sa rezolvati chesitoanre atat pentru categoria B, B1 cat si pentru celalte categorii cum ar fi A1, A, C,CE, D.DE. Totul tine de voi de modul cum invatati.

Intrebarile sunt fix aceleasi ca la examenul auto la DRPCIV. Tot ce trebuei sa faceti este sa o instalati si sa incepeti sa rezolvati chestionare pentru categoria dvs.

Aplicatia are 2 sectiuni Simulare Examen si Codul Rutier. La codul rutier regasiti articolele le lege din regulament.

Am testat-o si eu si am vazut ca aplicatia nu ingheata ruleaza bine nu are lag.

In aplicatia prezentata vei gasi toate intrebarile de cei de la DRPCIV, actualizate la zi. De asemenea si explicatiile pentru fiecare intrebare cu raspuns gresit care il vei da la chestionare. In acest mod vei putea intelege cu adevarat si usor, fiecare intrebare cu raspuns gresit pe care il vei da! Totodata te ajuta la intelegerea codului rutier, fara a fi nevoie sa il memorezi! Aplicatia este utila si actualilor soferi care vor sa-si reimprospateze informatiile. Ca atare eu va recomand aceasta aplicatie Chestionare Auto Explicate.

Dati si voi un share si un like articolului daca va ajuta.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

One Thought to “Invata chestionare auto pe aplicatia Chestionare Auto Explicate”

  1. Adrian tasica

    E super buna aplicatia. Si eu fac dupa ea si cel mai bun lucru e ca la sfarsit iti apar raspunsurile gresite si explication.

Leave a Comment