Huawei Mate 50 Pro e disponibil internațional și la precomandă în România

Dă şi tu share articolului

Cu ocazia celei de-a 10-a aniversări de la introducerea seriei Mate, Huawei anunță lansarea la nivel global a celui mai recent model de smartphone emblematic, HUAWEI Mate 50 Pro.

5.999 RON pentru variantele Black, Silver și Orange cu 256 GB ROM și 6.499 RON pentru varianta cu 512 GB ROM sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate pentru HUAWEI Mate 50 Pro, care este disponibil pentru precomandă online în magazinul HUAWEI Store în perioada 13 – 30 octombrie.

În plus, seria HUAWEI Mate 50 Pro include o selecție largă de aplicații populare, dintre care multe sunt locale și acoperă toate fațetele vieții de zi cu zi.

Both models include a pair of HUAWEI FreeBuds Pro 2 headphones as a pre-order bonus, and customers are also automatically placed into a drawing for a pair of HUAWEI FreeBuds Red Lipstick.
Additionally, until October 31 inclusive, subscribers to the HUAWEI Store newsletter will receive a code good for £500 off the new HUAWEI Mate 50 Pro at the website www.huaweistore.ro.

The high-end phone is outfitted with cutting-edge technology that improve the user experience constantly.
The HUAWEI Mate 50 Pro may be pre-ordered (from October 13 to October 30) and is sold in partner retailers with a special bundle that includes the phone and a set of HUAWEI FreeBuds Studio headphones.

Peste 216.000 de aplicații din 18 categorii diferite, inclusiv lifestyle, călătorii și navigație, jocuri, servicii bancare, retail, divertisment și multe altele, sunt disponibile cu ușurință pe noul HUAWEI Mate 50 Pro.
Punând accentul pe experiența utilizatorului, AppGallery oferă, de asemenea, oferte exclusive pentru aplicații și jocuri, acesta fiind unul dintre factorii care au contribuit la succesul fenomenal al platformei în ultimele 18 luni.
În 2021, au fost integrate pe platformă cu 147% mai multe aplicații decât în anul precedent.

BT Pay, George România, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank, Garanti, Pago și NeoBT sunt câteva dintre cele mai cunoscute aplicații financiare disponibile pe AppGallery. Aplicații pentru operatorii de telefonie mobilă, printre care My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyTelekom.

În plus, utilizatorii au acces la aplicații de la retaileri și supermarketuri renumite precum Carrefour, Lidl, Kaufland, Profi, Altex, About You și elefant.ro.
Alte aplicații cunoscute sunt Bolt, E.ON și MyEdenred România.
Serviciul de livrare de mese Tazz și aplicația Myline sunt unele dintre cele mai recente adăugiri în AppGallery.

HUAWEI Mate 50 Pro este un gadget de ultimă generație care inovează și în ceea ce privește aspectul și robustețea, datorită camerei sale Ultra Aperture, care se mândrește cu prima deschidere fizică din lume care poate fi ajustată pe 10 niveluri.
Sistemul de operare EMUI 13, care își face debutul pe HUAWEI Mate 50 Pro și oferă o gamă largă de servicii inteligente, completează aceste specificații puternice.

De exemplu, funcția SuperHub simplifică trimiterea rapidă și sigură de fișiere și date între aplicații și dispozitive.

Camera Ultra Aperture de 50 MP a modelului HUAWEI Mate 50 Pro încorporează progrese semnificative în materie de optică, design mecanic, tehnologie și procesare a imaginilor. Are o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri.
Atât peisajul, cât și mediul de fotografiere recunoscut în modul Auto sunt luate în considerare, deoarece deschiderea inteligentă își ajustează dimensiunea.
Trecând la modul Profesional, puteți controla manual neclaritatea și adâncimea câmpului.

Imagistica statică este îmbunătățită prin hardware și algoritmi moderni integrați.
Împreună cu motorul de imagine XD Fusion Pro și cu o intrare de lumină ridicată, uriașa deschidere f/1,4 a camerei Ultra Aperture ajustează corect luminozitatea imaginii, detaliile de evidențiere și umbră și temperatura de culoare potrivită.
Chiar și în locații slab iluminate, modul de noapte poate capta fotografii cu zone luminoase și întunecate distincte.
Pentru a face ca subiectul să iasă în evidență din fundal în modul portret, aplicați o estompare naturală a fundalului.
Cu o gamă de mărire de până la 200X, camera periscop teleobiectiv poate aduce scenele îndepărtate chiar în fața utilizatorului.

Camera macro cu unghi larg se apropie de detaliile minuscule, punând în evidență claritatea lucrurilor foarte mici, cum ar fi firele de iarbă și picăturile de rouă.
Pentru a surprinde cu precizie scenele în mișcare, HUAWEI Mate 50 Pro permite înregistrarea macro picture-in-picture (PiP) și înregistrarea video macro.

În HUAWEI Mate 50 Pro este utilizată o tehnologie modernă, care îmbunătățește semnificativ performanța.
Memoria este distribuită cu înțelepciune de SuperHold pentru a permite o activitate multitasking fără întreruperi.
Prin predicția între cadre la nivel de pixeli, SuperRender reduce consumul de energie, menținând în același timp rate de cadre ridicate și prevenind supraîncălzirea.

Eliminarea imperceptibilă a fișierelor duplicate și comprimarea aplicațiilor sunt ambele caracteristici ale SuperStorage.
Astfel, se eliberează spațiu pentru fotografiile și videoclipurile clienților cu până la 20 GB (la versiunea cu 256 GB ROM).

Atunci când nivelul bateriei scade sub 1%, un mod inovator de economisire a energiei activează SuperEnergy Boosting, oferind trei ore de așteptare sau 12 minute de conversație.

Primul dispozitiv care utilizează EMUI 13 este HUAWEI Mate 50 Pro, care simplifică interacțiunile zilnice cu o navigare simplă, cu o singură atingere.
Utilizatorii pot muta imagini, documente și texte între aplicații și dispozitive folosind SuperHub pentru a stoca aceste elemente momentan.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment