Google, schimbare radicală la toate serviciile sale: nimic nu va mai fi ca înainte

Dă şi tu share articolului

Anul 2023 va aduce schimbări importante pentru gigantul internetului Google, care a promis îmbunătățiri semnificative pentru câteva dintre cele mai utilizate servicii ale sale.

Dacă folosiți Google sau oricare dintre celelalte servicii oferite de corporația americană, trebuie să știți că în curând vor avea loc schimbări semnificative, unele dintre acestea putând face serviciile de nerecunoscut, mai ales dacă nu vă pregătiți din timp, învățând ce să anticipați.

Acest articol este dedicat noutăților pe care gigantul IT le are în plan și expune informațiile care au fost făcute accesibile în domeniul public până acum.

Iată ce știm acum despre ambițiile specifice ale Google; pe măsură ce trece timpul, probabil că vom descoperi mai multe.

Ce schimbare semnificativă propune Google pentru întreaga Europă

Este un efort al gigantului IT american de a se conforma legilor stabilite de legislația UE.
Google trebuie să respecte regulile locale pentru a putea funcționa pe piața europeană, iar această schimbare sporește semnificativ gradul de deschidere al serviciilor sale.

Oficialii europeni subliniază că noile capacități vor oferi utilizatorilor și clienților serviciilor Google acces la informații clare, precise și transparente.

“La aproape trei ani de la începutul pandemiei COVID-19 și de la instituirea restricțiilor privind călătoriile oamenilor, continuăm să asistăm la o creștere a numărului de persoane care folosesc internetul pentru a-și planifica vacanțele, a face cumpărături sau a citi recenzii.

Pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, consumatorii din Uniunea Europeană au dreptul la informații clare și complete.
Promisiunile făcute de Google reprezintă un pas în direcția corectă.

Îndemnăm Google să respecte întru totul Regulamentul privind geolocalizarea, astfel încât toți utilizatorii să poată accesa același conținut și să își exercite aceleași drepturi, indiferent de locul în care se află în UE”, a declarat Didier Reynders, comisarul pentru justiție.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment