De ce YouTube lanseaza un mod si mai intunecat

Dă şi tu share articolului

Au fost introduse noi funcții și capabilități pentru playerele video YouTube pentru mobil, browser și smart TV.
Câteva dintre aceste caracteristici includ Ambient Mode și un mod și mai întunecat.

După câteva teste, YouTube, cu sediul în SUA, a prezentat astăzi în mod oficial noi modificări de design și funcții pentru playerul său video de pe Android, iOS, web și smart TV, inclusiv Ambient Mode.

YouTube și-a modificat modul întunecat pentru a fi considerabil mai întunecat ca răspuns la criticile clienților, făcând culorile pe web, mobil și smart TV-uri și mai surprinzătoare.

Puteți activa un efect subtil pentru a potrivi culoarea fundalului aplicației cu cea a clipului video în curs de redare atunci când este activat modul întunecat.
Bara de stare și banda cu titlul videoclipului de sub playerul de pe smartphone-ul dvs. pot fi personalizate cu ajutorul funcției Ambient Mode.

“Lumina pe care o emit ecranele într-o cameră întunecată a servit drept sursă de inspirație pentru funcția de eșantionare dinamică a culorilor.
Pentru a atrage utilizatorii YouTube cu materialul, Google dorește să imite acest impact.

În timp ce Google folosește modul întunecat pentru listele de redare ca parte a unui card “detalii suplimentare despre fiecare listă de redare, astfel încât consumatorii să poată ajunge rapid la lista de redare”, YouTube folosește modul ambiental atunci când modul întunecat este activat pe web și pe mobil.

În plus, playerul YouTube va suporta o mărire mai mare a zoom-ului, o funcție care este acum disponibilă pe Android și iOS în modul peisaj.
În plus, în timp ce în playerul video sunt afișate miniaturi, derularea exactă pe desktop și pe dispozitivele mobile va fi accesibilă prin tragere și glisare.
Următoarele butoane mici au fost adăugate de YouTube sub playerul video: Like/Disklike, Share, Download, Save și Subscribe.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment