Cum să stergi toate e-mail-urile, dintr-un singur foc, în Gmail: metoda simplă

Dă şi tu share articolului

Este posibil să doriți să eliminați unele dintre e-mailurile mai vechi, dacă contul dvs. de Gmail devine puțin cam aglomerat.
Dar cum puteți realiza acest lucru fără a fi nevoit să “țineți în mână” fiecare comunicare în parte?

Iată cum să vă curățați rapid contul Gmail.

Atunci când utilizați Gmail într-un browser desktop, folosiți caseta “Select all” (Selectați totul) din partea de sus pentru a elimina rapid fiecare mesaj din căsuța de primire.
După ce faceți clic, primele 100 de e-mailuri vor fi alese și vor veni cu o notificare.

Faceți clic pe opțiunea care spune “Pick all #> conversations in your inbox” (Alege toate conversațiile #> din căsuța de primire) de lângă notificare, dacă doriți să selectați mai multe.

Puteți muta totul de aici într-o locație în care va fi șters definitiv în 30 de zile, folosind simbolul “Delete” (coș de gunoi).
Bineînțeles, puteți merge la coșul de gunoi și să ștergeți singur dacă nu doriți să așteptați, urmând aceeași logică.

În Gmail, arhivarea mesajelor ar putea să vă dea “bătăi de cap”.

În plus, puteți utiliza butonul “Archive” (Arhivă) pentru a elimina unele mesaje din căsuța de primire, păstrându-le însă disponibile în cazul în care aveți nevoie de ele.

Utilizând gama completă de opțiuni de căutare din Gmail, puteți efectua o interogare pentru a șterge în masă e-mailurile pe baza unor criterii specifice.
Butonul “Căutare avansată” este cel mai simplu mod de a realiza acest lucru.

După ce modificați parametrii de căutare folosind fereastra care apare, faceți clic pe “Search” (Căutare).
Veți vedea o listă de rezultate împreună cu frazele de căutare precise pe care le-ați plasat manual în fereastra de căutare.

Dacă arhivați în mod regulat e-mailuri în Gmail, puteți, de asemenea, să ștergeți acele e-mailuri din stocarea din căsuța de primire, ștergând pur și simplu e-mailurile arhivate, în loc să le lăsați să “stea” acolo.

Recuperați e-mailurile stocate prin selectarea dosarului “All emails” înainte de a șterge în masă e-mailurile arhivate.

Puteți vizualiza toate e-mailurile din contul dvs. de Gmail, inclusiv cele care au fost arhivate, în folderul “Toate e-mailurile”.
Mesajele nearhivate nu pot fi separate de mesajele arhivate, însă mesajele arhivate nu au eticheta “Inbox” și au simbolul “Archive” (Arhivă) gri când le selectați.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment