Cum sa iei sala din prima? Afla acum metoda

Dă şi tu share articolului

Știu că foarte mulți care doresc să obțină că nicio de conducere își pun această întrebare.
Pe internet există o multitudine de saituri și aplicații Unde putem să faci chestionare. Astazi o sa va prezint o aplicatie forte interesanta care nu o sa va dezamageasca. Permisul de conducere a devenit o necesitate în ziua de astăzi și ca atare obținerea acestuia mai mult decât necesară.

Vom vedea in cursul acestui articol cum sa procedati sa luati sala din prima.

Cum sa iei sala din prima?

Vă prezint o aplicație pentru a rezolva chestionarea foarte interesantă – Chestionare Auto Explicate pe care o puteti descarca de aici
Cei care doresc să învețe pentru alte categorii de permis vor găsi în aplicație mediul de învățare și chestionare pentru fiecare categorie în parte.
Este indicat să parcurgeți întrebările, iar mai apoi să învățați de pe chestionarele din aceastae aplicatie. Chestionarele pentru categoria B sunt în număr de 45 cu 26 de întrebări per chestionar. Dacă faceți 22 de răspunsuri corecte veți promova examenul teoretic.
Dacă veți face câte 4,5 chestionare pe zi aveți cele mai mari șanse să luați examenul teoretic. Aici aveți site-ul oficial al MAI https://www.drpciv.ro/dlexam unde puteți să vă testați cunoștintele.

Am văzut și eu că mulți vor să îl ia din prima. Nu există un sfat unanim pentru toți, li nimeni nu poate garanta că veți lua din prima, însă pentru a avea cele mai mari șanse de reușită va trebui să parcurgeți toate cele spuse mai sus.
La examenul teoretic emotiile ar fi bine sa le lasati de o parte sau daca totusi lea veti sa fie coinstructive si sda nu va afecteze. După cum ați văzut aveți dreptul să răspundeți mai târziu la întrebare dacă nu sunteți siguri.

Ideea in sine este să fiți calmi să nu intrați în panică dacă vi se pare o întrebare grea sau care vi se pare necunoscuta puteti sa citiți de 2,3 ori. Este timp suficient. Cu logica rezolvați multe. Cele 30 de minute sunt arhisuficiente pentru a răspunde la toate cele 26 de întrebări. Știu că acel timp este pus special pentru a exercita asupra candidaților o presiune psihologică însă nu e cazul să vă impacientați. Timp exista. Sunt intrebari foarte simple unde raspundeti imediat si atat de logice.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment