Cum să faci bani online? – Sfaturi

Dă şi tu share articolului

Introducere

Societatea s-a schimbat in ultimii 20 de ani, si odata cu dezvoltarea internetul, a făcut posibil ca oricine să facă bani online. Există multe moduri diferite de a-ți câștiga existența din confortul propriei case.

Scrisul si filmatul reprezinta una dintre modalitate pe care o poți folosi pentru a genera venituri online. Dacă ai o pasiune pentru scris, atunci aceasta ar putea fi oportunitatea perfectă pentru tine! Vom vedea mai jos care sunt aceste metode.

Există multe modalitati prin care poți să faci bani online

Acest articol vine in ajutorul celor care vor sa afle e cum să faci bani online. Acesta va acoperi elementele de bază ale începerii și câteva dintre cele mai populare moduri de a face bani online.

Primul pas este să decizi ce vrei să faci. Vrei să scrii pe blog? Vinde pe eBay? sau Amazon? Următorul pas este să aflați ce produse sau servicii puteți vinde și apoi să vă construiți site-ul web.

8 moduri de a face bani online de acasă

  1. Crearea unui blog/site, Crarea unui blog este o idee buna dar dificila in acelasi timp, cu toate astae nu trebuie sa va descurajati. Este intr-adevar de munca insa mai târziu veți culege roadele. Odată ce veți ajunge să publicați articole mai multe puteți să vă și monetizați blogul, și ulterior să câștigați venituri din acesta. Da, este o sursă bună de a avea un venit pasiv bun care să vă aducă în timp bani dar trebuie o muncă asiduă.
  2. Crearea unui canal de youtube pentru cei care sunt telegenici si nu numai. Exista o multitudine de canale de youtube unde nu trebuie sa te filmezi sa iti arati fata, ci doar sa vorbesti sa explici anumite lucruri pe nisa aleasa de tine. Cu toate astea nu te lasa batut, urmeaza-ti visele si pasiunea. Dupa ce vei face cateva videoclipuri pe youtube poti sa aplici pentru monetizarea acestuia. Atentie trebuie sa ai 1000 de subscriberi.
  3. Dropshippingul. Deși dropshipping-ul (cel puțin ca termen) nu este atât de cunoscut în România, el reprezintă o metodă foarte bună de a face bani rapizi online, fără foarte mult efort. Conform Google Trends, popularitatea acestei activități crește în fiecare zi. Dropshipping a devenit o modalitate tot mai populară prin care să faci comerț online. În 2017, vânzările prin dropshipping reprezentau aproximativ 23% din vânzările online, cu un număr estimat de 85 de miliarde de dolari.Dacă iei în calcul piața din România, unde Amazon încă nu livrează, iar unele produse nici nu sunt disponibile oamenilor de aici… e ușor să îți dai seama că dropshipping în România este o oportunitate uriașă. Prin dropshipping poți introduce produse noi pe piața locală și poți experimenta cu piața într-o modalitate ce nu presupune foarte multe riscuri. Cea mai bună modalitate de a face dropshipping este prin intermediul difuzării reclamelor pe Facebook, sau prin intermediul influencerilor. Aceștia din urmă pot transmite mesaje directe potențialilor clienți din social media.
  4. Marketing Afiliat. Când vine vorba de a face bani online, apare întotdeauna termenul de marketing afiliat. Dacă nu înțelegeți pe deplin ce înseamnă acest lucru, vă rugăm să citiți articolul dedicat „Marketingului afiliat pas cu pas”. Acest tip de marketing vă permite să vindeți produse create de alții și să câștigați comisioane pentru fiecare vânzare. Amazon este cu siguranță unul dintre cele mai populare programe de afiliere.În prezent, este unul dintre cele mai profitabile sisteme și, dacă îl operați corect, vă poate aduce mulți bani online. Pe lângă restricțiile „comercianților” (adică proprietarii), puteți promova produsele după cum doriți: prin bloguri, canale YouTube, diverse rețele sociale, reclame plătite etc. Cu cât reușiți să generați mai multe vânzări, cu atât este mai mare profitul.
  5. Online freelancing un mod de a castiga baniFreelancingul reprezinta modalitatea de a face bani ca liber profesionist pe un domeniu anumite. In cazul de fatae vorbim despre online freelancing. Deci online freelancingul este una dintre numeroasele modalități de a câștiga bani online. Evident, vorbim despre joburi care pot fi executate de la distanță, cum ar fi Web Designer, Web Marketers, Copywriter, Translator, Graphic Designer, Developer etc. Unul dintre cele mai faimoase site-uri de acest gen din lume trebuie să fie UpWork sau Feelancer.com. Dacă șiții engleza, câștigul va fi foarte bun.
  6. Sondajele de opinie, exista si modalitatea de a face ceva bani prin completarea sondajelor de opinie pe anumite site-uri. eSuma este mica per sondaj dar daca faci asta foarte des poti aduna ceva bani. Din pacate nu sunt castiguri mari, dar poti sa-ti rotunjesti veniturile.
  7. Traduceri online. Nu este neapărat nevoie să fii traducător autorizat pentru a face asta. Ce va trebui neapărat este, totuși, să cunoști la nivel avansat cel puțin o limbă străină. Dacă nu, te poți folosi și de Google Translate dar să ai mare grijă. Știu că Google Translate a evoluat foarte și te poate ajuta. De asemenea folosirea dicționarelor vă va fi de un real ajutor. Însă în principiu dacă vrei să traduci online ar trebui să cunoști o limbă străină bine spre foarte bine. Dacă este și una mai puțin populară este cu atât mai bine. Mandarina, Japoneza și Suedeza, Norvegiană, Finlandeză etc sunt câteva exemple de limbi care îți pot aduce venituri substanțiale dacă le cunoști.
  8. Vinde-ți propriile fotografii și filmulețe.Toată lumea are o cameră foto performantă (cel puțin la telefon inteligent). Sigur, dacă ai un DSLR este cu atât mai potrivită această idee de afacere pentru tine.Totuși, pentru a face bani online cu fotografii și filmulețe nu ai nevoie de prea multe. În principal trebuie să îți placă să fotografiezi diverse lucruri și să ai cunoștințe minime de editare. Apoi le poți încărca pe anumite platforme, precum iStockPhoto.Cu cât mai interesante fotografiile, cu atât mai bine!

Concluzii

Sper ca acest articol să vă vină în în ajutor și să începeți și voi să faceți bani online. Mulți au impresia că banii se fac ușor, nimic mai greșit. Banii se fac cu muncă. Ideea este să faci ce îți place asta te va motiva și vei găsi calea succesului.

Dați și voi un share și un like articolului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment