Ce este Elrond, cel mai nou unicorn românesc, o companie care vrea să cucerească lumea

Dă şi tu share articolului

Elrond este cea mai nouă companie unicorn din Romania și are planuri majore de a cuceri lumea. După o valoare de piață de cel puțin 1 miliard de dolari, o companie este numită „unicorn”, iar Elrond a atins recent acest prag. Acum pregătește o nouă aplicație de plată care va fi utilizată la nivel global și care poate fi utilizată cu Bitcoin precum PayPal sau Revolut. Interesul pentru monedele virtuale a crescut recent – după cum reiese din faptul că Bitcoin a atins un nou record – se pare că domeniul a început să primească din ce în ce mai multă atenție.

Elrond este diferit, deoarece a dezvoltat o nouă tehnologie blockchain care poate procesa 15.000 de tranzacții pe secundă, în timp ce Bitcoin necesită 7 tranzacții, iar Ethereum necesită 14 tranzacții. Reuters a citat CoinMarketCap spunând că aplicația s-a numit Maiar și a fost lansată în ianuarie anul acesta.

Până în prezent, valoarea de piață a companiei a depășit 2,37 miliarde de dolari SUA. }În acest moment, aplicația acceptă tranzacții în moneda nativă Elrond, eGold (eGLD) și acceptă, de asemenea, tranzacții în Binance, Ethereum și Bitcoin. Compania speră, de asemenea, să lanseze propriul card, care va contribui la o integrare mai lină a criptomonedelor în economia clasica

Reuters l-a citat pe fondatorul Elrond, Beniamic Mincu, spunând: „Maiar este cea mai simplă aplicație prin care oamenii pot interacționa cu tehnologia blockchain și pot deschide calea către infrastructura specifică a unui nou sistem financiar clar si transparent care are o lățime de bandă foarte largă și o latență foarte scăzută”.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment