Cat platesti daca pici traseul?

Dă şi tu share articolului

Cei care au sustinut recent examenul auto pentru categorioa B si l-au picat si vorbim aici de proba practica (traseul) vor trebui sa scoata din buzunar 250 LEI pentru taxa rezervare masina in ziua exmaenului si efectuarea a 3 sedinte de pregatire practica (minim 6 ore) pentru a primi o adeverinta.

Reprogramarea se va face dupa 15 zile calendaristice din momentul cand ati fost declarat “respins”” la proba practica. Iar in baza acelei adverinte vei merge cu eda la sediul DRPCIV si te vei reprograma.
Daca pana prin 2018 scapai mult mai ieftin, la jumate, ei bine acum va trebui sda scoti din buzunar in jur de 700 LEI pentru un examen auto picat.

Preturile nu sunt la fel peste tot insa din ce am observat taxa rezervare masina in ziua examenului este 250 LEI iar o sedinta de perfectionare 150 LEI. Sunt scoli de soferi care practica tarife preferintale ptr cei care sunt elevi interni, sau externi proveniti de la alte scoli de sofeir. Stiu, e discriminare dar scolile de soferi dicteaza.

Din 2017, NU se va mai plati taxa de reexaminare pentru traseu, aceasta fiind eliminata. Oricum si asa, cum spuneam mai sus nepromovarea examenului practic te va face sa scoti din buzunar minim 700 LEI in functie de masina pe care faci pregatirea practica.

Reprogramarea se va face la ghiseul SRPCIV (Serviciul Public Comunitar Inmatriculari Vehicule) din judetul unde ai domiciliul.

In speranta ca acest articol v-a fos de ajutor, dati un share si un like. Succes cu promovaraa examenului!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment