Cât costă de fapt fabricarea lui iPhone XS Max de 1250 de dolari

Dă şi tu share articolului

Cât costă de fapt fabricarea lui iPhone XS Max de 1250 de dolari

Când a apărut primul model de Apple iPhone și până în prezent să aveți cu lut tot timpul despre prețul de producere al acestui smartphone. Este drept cu fiecare telefon iPhone XS Max  vândut de compania Apple de trei ori prețul acelui telefon.

Aceasta este concluzia la care specialiștii de la Techinsights au ajuns. Eu Analizați ce au calculat costurile companiei americane pentru producerea celui mai scump telefon segmentul highend. Apple iPhone XS Max este vârful de gamă de la Apple. Un telefon cumpărat la liber apple iPhone XS Max cu memorie de 256 de Gb liber de contract prețul este de 1.249 de dolari goluri. Pentru același telefon plătește 443 de goluri construiască de la zero. Deci un profit de aproximativ 800 de dolari pentru fiecare smartphone vândut. Nu se include în bugetul de marketing în acest calcul așa Apple câștigă foarte bine din vânzarea acestor telefoane pentru ca știut extraordinar de bine cum să își vândă  produsele

Așadar totalitatea componentelor ce se regăsesc în tone iPhone XS ș și motiv 443 de dolari.
Una dintre cele mai scumpe componente pe care un device îl poate avea este reprezentată de ecran. Ecranul OLED este departe cea scumpă componentă iar prețul estimat ar fi undeva de 80 de dolari.

Făcând o comparație cu modelul iPhone x din 2017 capacitate de 64 de GB prețul era de 395 de dolari iar displeiul costa 77 de dolari iar cel de 6,5 inch costa 80 de dolari.
Cei de la Apple ca și alte branduri de telefonie investesc mai puțin bani față de Cât primesc din vânzarea acestor telefoane Asta este și scopul producției să. Să vinzi cât mai mult să ieși pe profit.

Succesul Apple poate fi însă explicat prin faptul că majoritatea potențialilor clienți de telefoane iPhone înainte de a cumpăra mult visat din ofertele altor operatori de telefonie mobilă țin cont doar de suma lunară Ce este plătită în abonamentul respectiv pentru telefonul ce doresc să achiziționeze. Prin urmare este prea puțin probabil ca diferența dintre costul de fabricație și prețul final să se micșoreze prea curând. Apple testeaza în fiecare an limitele de toleranță ale clienților.

Aşadar mulţi răspuns bine deja. Un telefon produs este foarte ieftin decât la vânzare, apoi se adaugă taxa pentru brand inclusă în preţul final şi taxele de transport astfel preţul se umflă pe măsură ce aceste taxe sunt incluse în preţul producţiei.

Dacă v-a plăcut articlul daţi şi voi un share şi un like!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment